Vilă cu arhitectură de trei milioane de euro

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-03-2017

în: Art & Design

Situată în Las Vegas, vila construită pe strada Opal Valley 1386 este pusă în vânzare la magnificul preţ de aproape trei milioane de euro. Vă invităm să descoperiţi designul excepţional al unei construcţii dominate de eleganță şi rafinament, ce vă va face să visaţi la o viaţă în stil american până în cele mai mici detalii.

Seven Hills este o comunitate rezidenţială privată din Henderson, Nevada, cu o multitudine de stiluri arhitecturale, însă reşedinţa situată la numărul 1386 pe Opal Valley Street merită o atenţie deosebită. Modernă, sobră şi solemnă, această clădire de 687 metri pătraţi domină prin accentele de culoare gri, unghiurile bine definite şi detaliile inspirate care vă vor cuceri încă de la prima privire. Ce se ascunde în spatele uşii acestei locuințe ieşite din comun vă va surprinde, cu siguranță, în cel mai plăcut mod posibil.

Încă de la intrare, o impresionantă cascadă vă va întâmpina într-o grădină tropicală luxuriantă, sugerând intruziunea într-un nou ecosistem unde volumele impunătoare şi culorile discrete permit luminii naturale să înflorească. Odată ce ați pătruns în casă, veţi fi învăluiţi de aerul proaspăt şi curat, căldura înăbuşitoare din Nevada rămânând la poarta acestei vile cu design contemporan.

La parter, veţi fi uimiți de încăperea vastă, impozantă, ce include o bucătărie în stil american, o cameră de zi imensă, un bar ce pare a fi desprins din tabloul celor mai faimoase localuri de gen, precum şi un salon dotat cu un televizor cu ecran generos, pentru relaxarea din timpul zilei. Vila este prevăzută, de asemenea, cu o pivniţă absolut impresionantă, în care cele mai exclusiviste băuturi aşteaptă să vă bucure papilele gustative. Iar terasa superb amenajată, cu piscină şi fântâni cochete, este perfectă pentru petreceri, cocktail-uri sau recepţii care să marcheze cele mai frumoase momente ale vieţii.

La etaj, proprietarul are rezervat un somptuos master suite în care domină luxul şi confortul desăvârșit, iar decorul confirmă inspirația unui design cu adevărat de excepţie. Această cameră face parte din cele șase dormitoare de care dispune vila. Aici, baia spaţioasă include o cadă pentru momentele de răsfăț și relaxare de la finalul zilei, precum şi două dușuri. În plus, acest etaj găzduieşte, de asemenea, un spaţiu dedicat jocurilor de societate, unde oaspeţii se pot bucura de o ambianță destinsă, extrem de plăcută. Tot în această zonă, balconul imens oferă priveliști panoramice excepţionale asupra munţilor, a împrejurimilor idilice şi chiar a faimosului Las Vegas Strip.

Cu siguranţă, vila din Nevada poate reprezenta împlinirea visului american, dar ce ne facem dacă suntem puşi în situaţia de a scoate din buzunar nu mai puțin de trei milioane de euro pentru a-l transforma în realitate?…