Chanel deschide Bodrum Seasonal Boutique

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-08-2019

în: News

Chanel a deschis primul său boutique sezonier în Turcia, la Mandarin Oriental Hotel, în eleganta stațiune Bodrum.

Înconjurat de grădini înverzite cu o priveliște direct către mare, Chanel Seasonal Boutique are un design unic compus din piatră de travertin locală, lemn și sticlă – elemente ce se îmbină armonios cu natura înconjurătoare.

De la prima vedere, principiile de design care au consacrat Casa ies în evidență. Boutique-ul are o structură rectangulară cu linii arhitecturale fine subliniate de rame groase pentru ferestre și o fațadă din sticlă, de dimensiuni generoase.

Designul interior este construit în jurul unui bloc din plexiglas de culoare neagră situat în mijlocul magazinului. Structura maschează un dressing room spațios, prevăzut cu panouri de lemn iluminate și o bancă elegantă din piatră.

Atmosfera creată la nivel cromatic este sofisticată și contemporană. Bejul cald și albul – cu trimiteri la soare și nisip – contrastează cu negrul translucid. Întreaga structură permite o trecere lină de la exterior la interior datorită elementelor de design care se combină în mod ideal pentru crearea unei experiențe speciale. Ferestrele boutique-ului reflectă imaginea mării, a cerului și a piscinei, vizibile în permanență aproape din toate unghiurile. Ușile se deschid în două părți către un balcon și o terasă unde se găsesc canapele confortabile.

Interiorul magazinului se scaldă în lumină naturală din abundență, care scoate în evidență colecțiile expuse. Gențile și accesoriile sunt poziționate artistic pe trepte de lemn și pe rafturi, în timp ce pantofii se găsesc sub rafturile metalice de îmbrăcăminte care înconjoară blocul central.

Chanel a adus în boutique-ul din Bodrum ținute din colecțiile Paris-New York Métiers d’Art, COCO BEACH DE CHANEL, dar și articole sofisticate din colecția Ready-to-Wear Primăvară-Vară 2019.

Bodrum Seasonal Boutique este deschis de la mijlocul lunii mai până la finalul lunii septembrie. Programul zilnic este de luni până duminică, de la 10 dimineața la 10 seara.