Cel mai mare restaurant vegan din lume se deschide în Dubai

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 21-08-2019

în: Lifestyle

Dubai se mândrește cu numeroase restaurante decorate cu stele Michelin, aflate în zgârie-nori care-ți taie respirația prin priveliștea incredibilă pe care o oferă. Dorind să completeze lista de localuri unice și spectaculoase, Emiratele vor deschide cel mai mare restaurant vegan de lux din lume.

Odată cu promovarea unui stil de viață sănătos care a prins contur peste tot în lume, deschiderea acestui restaurant este o mișcare strategică de bun augur, ce va satisface gusturile locuitorilor, dar și pe cele ale turiștilor.

Intitulat “Veganity”, restaurantul high-end va servi o serie vastă de feluri de mâncare vegane, care au fost selectate de chefi de top. Printre preparate, se numără gnocchi, paste cu chifteluțe vegane și “pui” vegan prăjit, dar și o varietate de deserturi delicioase.

Comentând deschiderea sa, un purtător de cuvânt al restaurantului a declarat: „Făcând un pas mai departe, proprietarul Sky Sommers a vrut să creeze o premieră prin deschiderea restaurantului Veganity în inima Dubaiului, pe strada principală City Walk. Astfel, a creat o experiență inedită pentru vegani, dar și pentru non-vegani, de a putea savura mâncare sănătoasă și gustoasă”.

Așadar, dacă ajungeți în Dubai, nu ezitați să vizitați Veganity, chiar dacă sunteți un gurmand înrăit care nu concepe o masă fără carne! S-ar putea să rămâneți plăcut surprinși!