Oprah Winfrey susține 100% decizia cuplului Meghan-Harry de a duce o viață obișnuită

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 23-01-2020

în: The Famous
Oprah Winfrey

„Cine suntem noi să îi judecăm?”, și-a început Oprah Winfrey răspunsul într-un interviu oferit TMZ pe tema ieșirii prințului Harry din familia regală britanică. Vedeta a declarat că le susține 100% decizia pe care o consideră atent gândită și deloc impulsivă. Chiar și Regina Mamă a recunoscut că discuțiile au loc deja de luni de zile în familia regală. Harry trebuie să dea dovadă de mult curaj în momentul în care renunță la singurul stil de viață cu care este obișnuit pentru a experimenta libertatea pe care ți-o conferă un statut mai puțin nobil, însă și provocările unui stil de viață obișnuit.

Harry și Meghan

OprahWinfrey a declarat că nu este de acord cu cei care critică decizia cuplului Harry și Meghan și susține că nimeni nu are dreptul să judece o decizie care privește strict familia celor doi, despărțirea de familia regală fiind, de altfel, una strict leghată de formalitățile pe care le au de îndeplinit membrii acesteia și nu una emoțională. Oprah Winfrey a susținut-o mereu pe Megan Markle și continuă să o facă și acum, când actrița este acuzată că a distrus o tradiție atât de importantă pentru membrii familiei regale britanice. Oprah a declarat că Megan este o femeie iubitoare cu sufletul deschis și că nu s-a bucurat de cea mai călduroasă primire în familia regală. “Cred că este nedreptățită în spațiul public. Dacă oamenii ar cunoaște-o cu adevărat, ar ști că nu este doar o imagine și că o definesc mult mai mult decât grația sau dinamismul. Are, în primul rând, un suflet minunat, cald, generos și iubitor.” Oprah Winfrey este apropiată de cei doi membri ai familiei regale care au stârnit atât de multă vâlvă prin decizia lor, însă precizează că nu a avut nicio influență în hotărârea pe care au luat-o, fiind capabili să judece singuri ce este cel mai bine pentru familia lor.

Regina Elisabeta

După 10 zile în care a stat departe de soția sa și de bebelușul Archie, Harry a ajuns săptămâna aceasta în Canada pentru a-și începe viața nouă departe de obligațiile impuse de stilul de viață al regalității britanice. Meghan și Harry au făcut publică decizia de a se retrage din viața regală pe 8 ianuarie, iar la scurt timp Meghan a zburat înapoi în Canada. Între timp, Harry a rămas în Anglia pentru a continua discuțiile despre marile schimbări care urmează cu Regina Elisabeta, Prințul Charles și Prințul William.

Harry a onorat o serie de angajamente săptămâna trecută, printre care prezența la Cupa Mondială a Ligii de Rugby 2021 la Palatul Buckingham, și a apărut duminică la un eveniment caritabil, unde a vorbit deschis despre acordul lor cu Regina cu privire la ieșirea din familia regală. El a spus că decizia vine cu multă tristețe și după o atentă cântărire a consecințelor: „Consider că este singura opțiune pentru familia mea. M-am născut în această poziție și este o mare onoare să-mi slujesc țara și regina”, a spus el. Regina a declarat că lucrează să găsească cea mai bună variantă de a merge mai departe într-un mod constructiv. „Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii iubiți ai familiei mele. Dorința lor de a duce o viață independentă, recunosc, a dat naștere la provocări însă îi susțin și le mulțumesc pentru toată munca lor dedicată acestui popor. Sper ca această decizie să le permită să își construiască o viață nouă, fericită și pașnică.”