Automobili Lamborghini a inaugurat noul muzeu

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-08-2016

în: It happened

Lamborghini Museum

Simultan cu turneul aniversar Miura Tour, Automobili Lamborghini a inaugurat noul muzeu

Stefano Domenicali, CEO-ul Lamborghini, a inaugurat noul Muzeu Lamborghini, situat în sediul central al companiei din Sant’Agata Bolognese, lângă Bologna. Interiorul muzeului a fost renovat integral, iar exponatele – restaurate, oferind vizitatorilor o experiență complet nouă. Inaugurarea muzeului a coincis cu prima etapă a turneului Miura Tour, o întrunire a proprietarilor, menită să sărbătorească cea de-a 50-a aniversare a super-sportivei legendare, printr-o călătorie de peste 500 kilometri, în regiunile italiene Emilia, Liguria și Toscana. Cei 20 de participanți, ale căror automobile au fost expuse la sediul companiei, au fost întâmpinați cu un zbor ceremonial, efectuat de patru avioane Eurofighter de la escadrila de vânătoare 36, Stormo Caccia, de la baza aeriană Gioia del Colle, din apropiere de Bari, sudul Italiei. Noul șef al Statului Major al Forțelor Aeriene Italiene, generalul-locotenent Enzo Vecciarelli, a fost și el prezent la eveniment.

Stefano Domenicali a declarat: „Inaugurarea noului muzeu în prima zi a turneului Miura Tour transmite un semnal clar privind angajamentul Lamborghini de a respecta și onora istoria sa. Muzeul, conceput pentru a oferi experiențe autentice vizitatorilor, va fi o atracție importantă pentru un număr tot mai mare de turiști din întreaga lume. Noul aspect interior oferă acum o experiență mai bogată, caracteristică universului Lamborghini, permițând vizitatorilor să facă o incursiune în istoria noastră și să afle detalii despre motoarele, designul și tehnologia Lamborghini”.

Inaugurat în anul 2001, Muzeul Lamborghini a fost complet renovat, pentru a oferi vizitatorilor o călătorie captivantă prin istoria brandului. Noul concept este gândit să lase o impresie puternică celor care trec pragul muzeului, cu o podea albă și pereți în tonuri de gri – pentru a scoate în evidență culorile vehiculelor – plus exponate vopsite în cele mai vibrante culori. Realizat în timp record, noul design a fost implementat cu ajutorul specialiștilor de la compania Solutions ETT, lucrările fiind gestionate de Antonio Ghini, un renumit expert în acest domeniu.

www.lamborghini.com

Lamborghini Museum05 corso