Off-White™ și Nike lansează Nike Air Force 1 Mid “Sheed

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-07-2023

în: Fashion

Off-White™

Off-White™ și Nike colaborează din nou pentru un alt model Air Force 1 Mid, oferind pantofului clasic o versiune elegantă, monocromă și mai degrabă comemorativă, care îl celebrează pe fostul star de baschet Rasheed Wallace.

Modelul Air Force 1 a devenit sinonim cu Wallace în timpul carierei sale baschetbalistice, mai exact, perechile sale exclusive din piele lăcuită, finisate cu detalii specifice Sheed, cum ar fi memorabilul său fadeaway jumper pe călcâi.

Off-White™

Inspirat de culorile Air Force 1 PE ale fostului jucător NBA Rasheed Wallace din 2001, cel mai recent design are o prestanță formidabilă. Utilizând o paletă de culori alb-negru lucioasă , modelul prezintă partea superioară din piele lăcuită elegant și strălucitoare. Șireturile albe și swooshes orbitoare întrerup corpul de altfel întunecat, alăturându-se unei siluete somptuoase a lui Rasheed pe călcâi.

Off-White™

Numărul de pe tricoul sportivului, „30”, se află pe curelele de la gleznă, în timp ce numele său se află pe lateral. Totodată, bannerele omniprezente de la Off-White™ atârnă de șireturile negre cu zale. O talpă intermediară albă ondulată dezvăluie o bulă de chihlimbar închis, care duce la o talpă exterioară neagră cu piroane. Fără a neglija vreun detaliu, adidașii vor veni într-o cutie specială, prevăzută cu un fundal care seamănă cu un perete de cărămidă. Cumpărătorii vor găsi șervețele de hârtie cu marca și etichete Off-White™ pe partea interioară a capacului.

Modelul Nike Air Force 1 Mid „Sheed” va fi disponibil începând cu luna august a acestui an prin intermediul Swoosh, Nike și al unor retaileri selectați la prețul de 205 de dolari.