HYDRA BEAUTY Micro Crème Yeux – tehnologie microfluidică, marca Chanel

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 04-07-2023

în: Beauty

HYDRA BEAUTY

Nopțile târzii și expunerea la agresorii zilnici slăbesc bariera pielii din jurul ochilor, ducând la pierderea de umiditate. Cearcănele, pungile de sub ochi și alte semne de oboseală devin rapid vizibile pe pielea subțire și lasă ochii să arate terni, obosiți, îmbătrâniți.

În 2023, Chanel continuă povestea microfluidică pe care a inițiat-o cu succes în 2015 și creează HYDRA BEAUTY Micro Crème Yeux, prima cremă hidratantă pentru ochi cu tehnologie microfluidică a Casei, care întărește bariera pielii, protejează împotriva pierderii de umiditate, reduce aspectul semnelor de oboseală și lasă pielea luminoasă.

Puterea unei formule microfluidice

Microfluidica este știința manipulării fluidelor la scară microscopică. Această tehnologie combină două fluide pentru a forma micro-picături de ingrediente active. Oferă o experiență senzorială unică, combinând senzația de prospețime și lejeritate a apei cu blândețea unei emulsii.

Tehnologia microfluidică este utilizată pentru a încapsula puterea hidratantă a cameliei albe în 3.800 de micro-picături, păstrând puritatea ingredientului până în momentul aplicării. Pielea se hidratează instantaneu, iar ochii se revitalizează prin combinarea extractului de camelie albă OFA, care fortifică bariera pielii pentru a încapsula hidratarea, cu un extract de alge, care acționează asupra dimensiunii pungilor de sub ochi, și cu o tetrapeptidă, care are un efect anti-glicare și acționează asupra cearcănelor.

HYDRA BEAUTY

Beneficiile HYDRA BEAUTY Micro Crème Yeux

Calitățile hidratante ale cameliei albe, încapsulate în micro-picături, conferă HYDRA BEAUTY Micro Crème Yeux proprietăți extraordinare: hidratare timp de 24 de ore, protecție împotriva pierderii de umiditate timp de 24 de ore, reducerea cu 33% a semnelor de oboseală, reducerea cu 32% a cearcănelor, reducerea cu 18% a pungilor de sub ochi, creșterea cu 51% a luminozității și creșterea cu 69% a prospețimii.

O experiență senzorială unică, în două etape

HYDRA BEAUTY Micro Crème Yeux are o textură de gel-cremă și oferă o experiență senzorială unică. Când sunt încă intacte, micro-picăturile se simt la fel de proaspete ca apa. La aplicare, ele se topesc în piele, lăsând în urmă un voal de protecție.

Ritualul HYDRA BEAUTY pentru o piele radiantă

  1. Energizați și uniformizați pielea cu Micro Liquid Essence.
  2. Înviorați și revitalizați ochii cu Micro Crème Yeux.
  3. Hidratați pielea cu Micro Sérum.
  4. Fortificați pielea cu Micro Crème.

Cu HYDRA BEAUTY Micro Crème Yeux de la Chanel, puteți obține acum o privire luminoasă și odihnită, protejând și hidratând pielea delicată din jurul ochilor. Descoperiți puterea tehnologiei microfluidice și vă puteți bucura de rezultatele uimitoare ale acestui produs inovator de îngrijire a pielii.