Antreprenoriatul frumosului, cu Loredana Marin, The LashLand

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 09-02-2018

în: Beauty

The LashLand reprezintă mai mult decât un alt business în industria frumosului. Conceptul, adus pe piața saloanelor de înfrumusețare din Capitală de către lash-stylist-ul Loredana Marin, se deosebește prin profesionalismul de care dau dovadă tehnicienii ce alcătuiesc echipa. Pe scurt, The LashLand se definește ca un salon de make-up, extensii de gene și brow bar, situat în zona Dorobanți, unde vă puteți bucura de servicii de calitate, de produse la cele mai înalte standarde și de o atenție deosebită.

Serviciile salonului includ: machiaj de seară/zi/ocazie/mireasă, machiaj pentru ședințe foto, machiaj semipermanent, stilizare de sprâncene, aplicare gene false, aplicare extensii gene (fir cu fir, 2D, 3D, 6D, Russian Volume). Pe lângă serviciile de înaltă calitate pe care le oferă în cadrul salonului, Loredana organizează și cursuri, pentru a împărtăși tehnicile ei cu tinerele talentate care își doresc să devină un lash-stylist de succes. Afinitatea de a transforma frumusețea în artă există la Loredana încă din copilărie și, începând cu pasiunea pentru make-up, aceasta a reușit să devină trainer-ul oficial al unui brand mult visat de ea, Dlux Professional România, cu care colaborează și la salonul pe care îl deține.

„O pensulă, câteva culori așternute pe pleoape, conform imaginației mele, și apoi un drum sinuos pe care l-am parcurs spre îndeplinirea visului de a avea propriul salon de înfrumusețare. Totul a început prin muncă, multe idei șlefuite și o pasiune nemărginită, astfel încât acum mă bucur de o clientelă consistentă, fidelă salonului meu”, spune Loredana.

Lucrul esențial care diferențiază The LashLand de alte saloane de înfrumusețare este consilierea clientei, înainte de a începe aplicarea de gene propriu-zisă. Tehnicienii salonului, sub îndrumarea Loredanei, sunt atenți la dorințele și fizionomia fiecărei cliente în parte, astfel încât fiecare ședință este personalizată, în funcție de nevoile fiecărei femei.