Interviu exclusiv cu Charlotte Casiraghi, noul Brand Ambassador CHANEL

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 21-12-2020

în: Beauty News

CHANEL

CHANEL este încântat să anunțe că începând cu 1 ianuarie 2021, Charlotte Casiraghi va deveni Brand Ambassador și purtător de cuvânt al Casei Chanel. Acest anunț va fi făcut public abia mâine pe platformele oficiale ale brandului, însă revista LUXURY are încă de astăzi exclusivitate pentru a anunța acest eveniment inedit.

Charlotte Casiraghi este al doilea copil al Carolinei, prințesa de Hanovra, și a lui Stefano Casiraghi, fiind a unsprezecea în linie la tronul Monaco. Ea va întruchipa campania pentru colecția de haine SpringSummer 2021 imaginată de Virginie Viard și fotografiată în Monaco de Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin.

Acest anunț pune în evidență o relație lungă bazată pe încredere și prietenie, începută de Karl Lagerfeld și continuată astăzi de Virginie Viard. Apropiată de Casa Chanel încă din adolescență, fotografiată de designerul cărții The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited de Karl Lagerfeld și Carine Roitfeld în 2012, Charlotte Casiraghi a fost întotdeauna loială Casei, participând la numeroase evenimente și spectacole CHANEL și purtând în mod regulat creațiile sale.

Cu o diplomă în filosofie și o pasiune pentru literatură și poezie – o artă în care Karl Lagerfeld a inițiat-o încă de la o vârstă fragedă – noul ambasador și purtător de cuvânt al CHANEL este președintele „Rencontres philosophiques de Monaco”, o asociație pe care a fondat-o în 2015, al cărei scop este să celebreze și să promoveze filosofia prin evenimente lunare tematice dedicate reflecției, discuțiilor constructive și transmiterea ideilor ingenioase.

Distinsa Charlotte Casiraghi este pasionată și de echitație și a participat la mai multe competiții de sărituri spectaculoase, fiind, de asemenea, și patronul evenimentului internațional de sărituri de la Monte-Carlo.

Perpetuând dragostea necondiționată a lui Gabrielle Chanel și Karl Lagerfeld pentru literatură, Casa CHANEL, Virginie Viard și Charlotte Casiraghi vor dezvălui în curând un proiect intitulat „Les Rendezvous littéraires rue Cambon”. De-a lungul anului 2021, aceste întâlniri tematice, care vor fi transmise pe site-ul web și pe rețelele de socializare ale CHANEL, vor reuni scriitoare și actrițe, în compania prietenilor Casei, pentru a citi, a discuta și a împărtăși perspectiva lor unică asupra propriei opere sau a altor figuri literare istorice sau contemporane.

Prima dintre aceste întâlniri va avea loc marți, 26 ianuarie 2021, în saloanele din 31 rue Cambon. Campania pentru colecția de îmbrăcăminte de primăvară-vară 2021 a CHANEL va fi dezvăluită pe 1 ianuarie.

În continuare, vă invităm să vizionați un interviu exclusiv cu Charlotte Casiraghi despre ce înseamnă pentru ea Chanel și ce lucruri minunate pregătesc împreună pentru 2021.