Culinary Odyssey oferă o experiență culinară impresionantă la bordul unui avion privat

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 06-03-2024

în: News

Culinary Odyssey

Firma londoneză de design PriestmanGoode valorifică plăcerea adesea subestimată a deliciilor culinare, dezvăluind cea mai recentă inovație a lor, Culinary Odyssey, un concept nou de interior conceput pentru aviația privată. Acest concept de interior pentru avioane private de lux își propune să ridice nivelul experienței în timpul zborului, promițând o călătorie ispititoare și apetisantă la înălțime.

Culinary Odyssey prezintă o amenajare inovatoare care transformă scaunele tradiționale ale avioanelor private într-un spațiu mai social și mai atractiv. În centrul acestui concept se află o masă destinată bucătarului, concepută pentru a transforma masa la 12.000 de metri înălțime într-o experiență interactivă și intimă. Această schimbare către spații versatile, care răspund atât nevoilor de luat masa, cât și celor de afaceri, evidențiază schimbarea preferințelor în rândul călătorilor de lux, în special în rândul grupului demografic tânăr și înstărit.

Culinary Odyssey

Aceasta este combinată cu un lounge casual și o masă de cafea. Toate preparatele se gătesc în bucătărie, iar oaspeții participă doar la prezentările finale, cu o notă de spectaculozitate ca la restaurant. Întrucât spațiul din avion este limitat, acesta se transformă odată ce toate activitățile legate de mâncare sunt încheiate. Oamenii se pot ocupa apoi de afacerile propriu-zise, odată ce masa se transformă cu ușurință într-un spațiu de întâlnire, cu o iluminare personalizată care creează atmosfera. „Lounge-ul este configurat pentru discuții mai puțin formale sau pentru a lucra de pe o tabletă – sau ca un spațiu de relaxare și divertisment.

Conceptul „Culinary Odyssey” se adresează unui profil mai tânăr de clienți care apar în sectorul de lux. Acesta este destinat antreprenorilor experimentali care se vor bucura de jocul de materiale contrastante, de împărțirea spațiului în bucătărie, spațiu de luat masa și salonul din spate. Spațiul, bazat pe structura avionului A320, arată mai mult ca un hotel și mai puțin ca un avion privat, cu o combinație izbitoare de textile, metalurgie personalizată și covoare cu aplicații manuale.

Culinary Odyssey

Conceptul vizionar al PriestmanGoode pentru interiorul avionului cu reacție semnalează o nouă eră în domeniul aviației. Pe măsură ce acest concept trece de la planșe de desen la realitate, el are potențialul de a redefini călătoriile aeriene de lux, oferind experiențe de neegalat adaptate la dorințele călătorului modern. Este un pas îndrăzneț către viitor, dar unul care se aliniază cu peisajul în evoluție al călătoriilor globale și cu așteptările consumatorilor.