Apartamentul lui Carrie Bradshaw își deschide ușile pentru vizitatori

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-11-2021

în: NewsTravel

Carrie Bradshaw

Warner Bros. și Airbnb au recreat cu minuțiozitate apartamentul al lui Carrie Bradshaw, imortalizat pentru prima dată în emisiunea care a fost difuzată pe HBO la începutul anului, în onoarea celui mai nou sezon din iubitul serial Sex and the City, care se va numi And Just Like That.

Pereții sunt vopsiți cu nuanța fistic, iar telefonul fără fir din anii 2000 completează armonios design-ul interior. Laptopul negru al lui Carrie stă pe un birou într-un colț, “accesorizat” cu un post it (Despre parola WiFi, nu un mesaj de la Berger). Rafturile sunt împodobite cu orice, de la pahare de martini – perfecte pentru cocktailul Cosmopolitan – până la ediții ale revistei Vogue.

Carrie Bradshaw

Nici celebrul dressing nu lipsește din apartament. Acesta este plin de volane, rochii, sclipici și, desigur, pantofii Manolo Blahnik. Nu lipsesc nici articolele de modă emblematice din serial, precum colierul auriu a lui Carrie sau tutu-ul Patricia Field pe care Bradshaw îl poartă în generic. Spre încântarea vizitatorilor, oricine poate să le probeze.

Având în vedere că moda este unul dintre motivele pentru care oamenii iubesc Sex and the City și continuarea And Just Like That, Airbnb și WarnerBrothers își încurajează oaspeții să se îmbrace cu ținutele lui Carrie Bradshaw. Aceștia vor organiza chiar și o experiență personalizată de styling și o ședință foto pentru cei care le trec pragul.

Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker se bucură și ea de experiență în calitate de gazdă. La check-in există un salut virtual din partea actriței, realizat în stilul narativ al personajului pe care l-a făcut celebru.

„Personajul Carrie Bradshaw este drag inimii mele, iar revederea universului ei în continuarea poveștii Sex and the City a fost o bucurie”, spune Parker. „Sunt încântată de ideea că publicul nostru poate să experimenteze New York-ul lui Carrie și poate intra în pielea ei, la propriu, pentru prima dată.”

Rezervările pentru apartamentul Bradshaw se pot face începând cu 8 noiembrie. Prețul este de 23 de dolari pe noapte – o odă numerică pentru data premierei Sex and the City care a avut loc acum douăzeci și trei de ani. Apartamentul este situat în cartierul Chelsea din New York.

Galerie Foto