Cel mai scump iPhone 14 Pro Max costă jumătate de milion de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-07-2023

în: News

iPhone 14 Pro Max

Brandul rusesc de lux Caviar este cunoscut pentru realizarea unor versiuni personalizate de top ale smartphone-urilor emblematice. De-a lungul anilor, compania a lansat iPhone-uri personalizate în ediție limitată, decorate cu orice, de la bijuterii rare până la ceasuri Rolex. Recent, un vlogger a postat un videoclip de unboxing cu ceea ce se pretinde a fi cel mai scump iPhone 14 Pro Max din lume, care are un preț de aproximativ 465.000 de dolari.

Acest iPhone personalizat realizat de Caviar este încrustat cu sute de diamante. Numit Diamond Snowflake, modelul este limitat la doar 3 exemple și a fost creat în parteneriat cu renumitul brand britanic de bijuterii Graff.

Punctul culminant al iPhone-ului Diamond Snowflake este pandantivul masiv atașat de placa din spate a smartphone-ului. Pandantivul colier cu fulg de nea Graff este realizat din platină și aur alb și este sertat cu numeroase diamante rotunde și cu tăietură marquise. Numai pandantivul este estimat la 75.000 de dolari. În plus, placa din aur alb de 18k este, de asemenea, decorată cu 570 de diamante, fixate într-un model foarte interesant.

iPhone 14 Pro Max

Pe lângă acest modelul Diamond Snowflake, a fost dezvăluită și versiunea cu cristale Swarovski care este denumită Crystal Snowflake SE și este limitată la 20 de exemplare. Telefonul vine într-o cutie albă învelită în piele, care poate fi deschisă doar cu o cheie aurie, furnizată într-o cutie separată de culoare aurie. Există chiar și o pereche de mănuși în interiorul ambalajului. Deschizând cutia, o lumină LED minusculă ascunsă în interiorul capacului luminează iPhone-ul 14 Pro Max personalizat. Un compartiment separat de sub smartphone deține toată documentația, inclusiv certificarea autenticității și numărul de serie al telefonului.

Corpul telefonului din aur alb de 18k este de asemenea gravat cu numărul de serie și numele Crystal Snowflake. Placa din spate oglindește designul Diamond Snowflake, însă este realizat din cristale Swarovski în loc de diamante.