Emirates investește 2 miliarde USD pentru a spori experiența zborului

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-08-2022

în: News

Emirates

Dintre companiile aeriene din întreaga lume, Emirates știe cu siguranță cum să-și facă treaba bine. Compania aeriană a oferit până acum servicii excelente și experiențe uimitoare. Cu toate acestea, pentru a îmbunătăți și mai mult serviciile, Emirates a investit recent 2 miliarde de dolari pentru a îmbunătăți experiențele clienților. Cheltuielile vor include un program masiv de modernizare a peste 120 de aeronave cu cele mai noi interioare, plus o serie de alte îmbunătățiri ale serviciilor în toate cabinele începând din 2022.

Emirates

„În timp ce alții răspund presiunilor din industrie prin reduceri de costuri, Emirates zboară împotriva curentului și investește pentru a oferi experiențe din ce în ce mai bune clienților noștri. Pe parcursul pandemiei, am continuat să lansăm noi servicii și inițiative pentru a ne asigura că pasagerii noștri călătoresc în siguranță și cu ușurință, inclusiv inițiative digitale pentru a îmbunătăți experiența clienților pe teren. Acum lansăm o serie de programe intensive pentru a duce experiențele de zbor ale Emirates la următorul nivel”, a declarat Sir Tim Clark, președintele companiei aeriene Emirates.

Emirates

Îmbunătățirile vor include meniuri noi concepute de o echipă premiată de bucătari, un nou meniu vegan cu mâncăruri delicioase și sănătoase pe bază de plante, o experiență cu șampanie și caviar cu porții nelimitate de caviar persan, ca parte a serviciului de masă la cerere, și un film memorabil la bord, cu gustări ca la cinematograf și 5.000 de canale pe sistemul de divertisment de la bordul aeronavelor Emirates.

Emirates

În plus față de cele de mai sus, pasagerii se vor putea bucura de interioare de cabină îmbunătățite, cu o renovare extinsă a interioarelor flotei de aeronave, unde cabinele vor fi modernizate cu scaune noi sau retapițate, lambriuri noi, podele și alte caracteristici ale cabinei.