Top 3 accesorii de Crăciun VIP

accesorii de craciun

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 04-12-2019

în: Vip

Dacă de cele mai multe ori, de Crăciun, cadourile sunt cele cărora le alocăm bugete importante, iată că magia Sărbătorilor se poate crea și cu ajutorul unor accesorii fabulos de prețioase.

Și asta nu se traduce exclusiv prin prisma prețului lor astronomic, ci și prin calitatea lor deosebită și prin farmecul pe care îl aduc odată ce sunt incluse în setup-ul de Crăciun.

Cea mai scumpă hârtie de împachetat

Hârtia de împachetat este acel detaliu care subliniază emoția unui cadou și transformă oferirea acestuia într-un ritual. Putem alege o hârtie de calitate monocromă sau putem opta pentru un design vesel sau elegant. Însă propunerea companiei Rebekah Chol dă toate aceste preconcepții peste cap, cu o propunere de hârtie de împachetat pe care vă garantăm că nu o veți rupe ci o veți desface cu multă grijă. S-ar putea, chiar, să fie un cadou cel puțin la important precum conținutul pe care îl cuprinde. Hârtia de împachetat este ornată cu cristale Swarovski. Arată incredibil de bine, însă va trebui să luați în calcul prețul acesteia, care depășește 7000 de euro.

Globul mai prețios decât sacul lui Moș Crăciun

Le avem în cutii, atent depozitate pe parcursul anului, și le scoatem cu emoție de fiecare dată când se apropie Crăciunul. Sunt cele mai îndrăgite decorațiuni care înveselesc bradul și îl transformă în accesoriul perfect în jurul căruia ne strângem cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Și suntem siguri că fiecare dintre noi are un glob preferat pe care îl agață la vedere în brad. Însă există un glob care le pune în umbră pe toate celelalte. Creat de Mark Hussey, globul a necesitat un an întreg de muncă asiduă. Este ornat cu 500 de diamante si 188 de rubine. Acest glob exceptional este evaluat la suma de 136.000 de dolari.

Moș Crăciun din aur

Știm cu toții că nu ar exista Sărbători de iarnă fără Moș Crăciun. Și, de asemenea, nu ne-am bucura la fel de mult dacă am înceta să credem în acesta. Pentru că, hai să recunoaștem, oricât de maturi am fi, copilul din noi continuă să creadă în magie. Cum ar fi să uimim acel copil interior cu un Moș Crăciun care să devină el însuși cadou, în special dacă ar fi construit din 20 de kilograme de aur masiv? Și da, garantăm că acest Moș Crăciun chiar există, lucru care va fi confirmat și de prețul acestei figurine create de Ginza Tanaka:1,6 millioane de dolari.