Brandul de tequila al lui George Clooney face echipă cu Cindy Crawford

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-07-2024

în: Lifestyle

George Clooney

Casamigos Tequila, brand deținut de Diageo și cofondat de George Clooney, spărgătorul de inimi de la Hollywood, a lansat un nou sortiment de tequila, Casamigas Jalapeño, împreună cu supermodelul Cindy Crawford.

În timp ce Cindy Crawford a apărut pe coperta revistei Vogue de nenumărate ori, cea mai recentă campanie a supermodelului o prezintă ca fiind chipul noii Casamigas Tequila.

Campania introduce cel mai nou produs din gama Casamigos Tequila, marcă înființată de celebrul actor american George Clooney împreună cu omul de afaceri și investitorul Mike Meldman și cu Rande Gerber, om de afaceri și soțul lui Cindy Crawford.

Procesul de fabricație al Casamigas Jalapeño Tequila a necesitat nu mai puțin de șase ani, potrivit lui Gerber, care a declarat, referindu-se la noua lansare: „Cindy a făcut, evident, parte din călătoria Casamigos încă din prima zi și sunt deosebit de încântat că are acum ocazia să-și pună amprenta specială asupra Casamigas”.

George Clooney

1 miliard de dolari pentru brandul de tequila al lui George Clooney

Gigantul din sectorul băuturilor alcoolice Diageo a achiziționat brandul Casamigos în 2017 pentru 1 miliard de dolari. Ca parte a înțelegerii, Diageo s-a angajat să plătească 700 de milioane de dolari pentru Casamigos chiar în momentul încheierii tranzacției și încă o sumă potențială de 300 de milioane de dolari ulterior, în funcție de performanța mărcii în următorii zece ani. Vânzarea l-a transformat pe Clooney în cel mai bine plătit actor în 2018.

Casamigas Jalapeño Tequila este fabricată integral din agave blue weber, cultivate în Jalisco, Mexic. De asemenea, Casamigas folosește Casamigos Blanco Tequila, care este aromatizată în mod natural cu jalapeños pentru a crea un sortiment de tequila mai spicy.

Noul produs a fost inspirat de băutura preferată a lui Cindy Crawford. „Oricât de mult îmi place Casamigos, băutura la care apelez pentru o noapte plină de distracție este o margarita Casamigos slabă și spicy. Iar Casamigas Jalapeño face totul mult mai ușor”, a spus aceasta despre noua băutură.

Buzele lui Cindy Crawford, emblemă a frumuseții supermodelului și semn distinctiv care a consacrat-o, sunt schițate pe eticheta sticlei, împreună cu un „A” roșu plasat strategic peste „O”-ul din CASAMIGOS.

Casamigas Jalapeño Tequila este acum disponibilă la nivel național în Statele Unite ale Americii, în sticle de 750 mililitri și 1 litru, cu un preț mediu de 49,99 dolari, respectiv 60,99 dolari. Salud!

Energy Expo 10-13 octombrie