Cannes 2017 – cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 18-05-2017

în: Fashion

Festivalul de Film de la Cannes 2017 are loc în perioada 17-28 mai și, chiar dacă abia a debutat, unele ținute deja au atras atenția. Cea de-a 70-a ediție a celebrului festival a adunat numeroase vedete din industria cinematografică, ce au strălucit pe covorul roșu. Se pare că anul acesta tendințele de la Cannes în ceea ce privește ținutele au fost satinul și nuanțele de roz pal. În continuare vă prezentăm unele dintre cele mai reușite outfituri de la festival.

Modelul Bella Hadid a impresionat printr-o rochie din satin, de o nuanță de roz pal, fără bretele, la care a asortat o pereche de sandale cu tocuri înalte și un colier marca Bulgari, cu un safir de 180 de carate. Ținuta Bellei a lăsat la vedere întregul picior, etalându-și, în același timp, decolteul generos. Bella Hadid a întâmpinat, de asemenea, și probleme cu rochia pe care a îmbrăcat-o, aceasta scoțând la iveală lenjeria intimă pe care o purta.

O apariție elegantă a fost actrița Uma Thurman, preşedintele juriului secţiunii Un Certain Regard, care a strălucit într-o rochie retro, cu nuanțe de roz pal, marca Atelier Versace, ce i-a evidențiat silueta perfectă. Ea a asortat la această ținută bijuterii ale casei Bulgari: un colier din diamante, o brățară și o pereche de cercei din diamante.

Ținuta sofisticată a actriței Julianne Moore a fost compusă dintr-o rochie roșie, marca Givenchy Couture, cu o broderie florală. Splendida actriță a accesorizat outfitul cu bijuterii strălucitoare, precum un inel și o pereche de cercei cu diamante.

Jessica Chastain a întors privirile, purtând o rochie de inspirație gotică, cu umerii goi și cu motive florale complexe. Rochia a avut în componența sa un corset din catifea în partea superioară, iar în partea de jos a fost ușor transparentă, dând ținutei un aer sexy. Lookul a fost desăvârșit de un chocker delicat, care a completat perfect detaliile florale de pe splendida rochie, și de clasicul ruj roșu.

Elle Fanning a purtat o rochie de bal, tot din satin, de nuanțe roz pal, marca Vivienne Westwood Couture. Aerul de prințesă al vedetei a fost dat de trena voluminoasă, care i-a accentuat pielea ca de porțelan. Ținuta diafană a surprins prin modelele colorate de pe trena care-i urmărea pașii tinerei actrițe.

Galerie Foto