World Class demarează redeschiderea cluburilor de health & fitness în linie cu noile standarde de siguranță

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-06-2020

în: Lifestyle

World Class România, operatorul a 40 de cluburi de health & fitness din România, a anunțat redeschiderea parțială a rețelei cu aplicarea strictă a tuturor protocoalelor de igienă, siguranță și prevenție.

Procesul de redeschidere a cluburilor se va desfășura în două faze, având în vedere măsurile suplimentare de siguranță implementate.

Primele cluburi s-au redeschis începând cu 15 iunie, urmând redeschiderea graduală și în celelalte locații.

„Am convingerea că atât compania noastră, cât și întreaga industrie de health&fitness vor deveni mai puternice după această criză, atunci când activitatea va reveni la normal. Și asta pentru că toată lumea își va da seama și mai mult de importanța unei vieți active, fie acasă, prin programe de antrenamente online, fie în aer liber, fie în cluburi. Sportul este un medicament, deoarece activitatea fizică este recunoscută drept una dintre cele mai importante condiții pentru sănătatea fizică și psihică”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

World Class precizează că noile măsuri de siguranță și prevenție includ menținerea distanțării sociale, limitarea gradului de ocupare, igienizarea periodică a suprafețelor, echipamentelor și accesoriilor, precum și monitorizarea sănătății angajaților la intrarea în cluburi. 

Pentru clasele de group fitness, distanțarea între participanți va fi de 10 metri. În zona de gym, distanța asigurată între membri va fi de 7 metri. Toate facilitățile clubului vor fi deschise începând cu 15 iulie, cu excepția saunelor și piscinelor interioare.

Între timp, operatorul din industria de wellness va menține platforma online de antrenamente atât pentru membrii World Class, cât și pentru non-membri la prețuri speciale.

Compania a mai anunțat că perioada cuprinsă între 15-30 iunie va fi gratuită pentru toți membrii World Class, pentru a le permite să se adapteze mai bine la noile condiții și să-și recapete confortul.