Revista connect: 15 ani de inovație

Scris de Iulian Machi
Publicat la data de: 01-06-2016

în: News & Features

Revista connect  a aniversat pe 12 mai, la Biavati Events, 15 ani de apariții neîntrerupte pe piața media din România, un moment extrem de important și fascinant din viața celei mai mari reviste de telecomunicații din Europa. Ediția din acest an a Galei premiilor connect s-a bucurat de prezența a peste 350 de invitați de marcă din industria IT&C și a celor mai importanți producători, prilej cu care au luat parte la decernarea Premiilor produsele anului 2015, care desemnează cele mai bune 11 produse IT&C de anul trecut.

AUR_5129

Evenimentul, moderat de Cabral și redactorul șef al revistei, Daniel Chira, a adus în prim plan cele mai bune produse IT și servicii telecom disponibile pe piața din România în 2015, votul online consemnând peste 27.000 de înregistrări unice.

DSC_8377

Printre câștigătorii ediției din acest an se numără Digi Mobil – care a fost votat drept Operatorul anului, Samsung Galaxy S6 edge – Cel mai bun Smartphone high end, Asus ROG G752 – cel mai bun notebook de gaming sau Lenovo Thinkpad X1 Carbon, care a câștigat premiul pentru cel mai bun Ultrabook al anului 2015. Întreaga lista de câștigători este disponibilă pe www.connect.ro.

DSC_5031

Lansată pentru prima dată în iarna anului 2001, revista connect a reușit să trezească interes pe piață prin formatul unic, axat pe industria IT&C, dar și prin prisma articolelor originale și a testelor de produse realizate în laboratorul TestFactory din Germania. Revista a consemnat o premieră neîntreruptă până în zilele noastre datorită topul de telefoane mobile, unicul instrument care indică cât este de bun un telefon, totul pe baza unor teste de laborator ce acoperă o arie extinsă, de la autonomie, dotare, manevrabilitate, până la emisie/recepție și acustică.  

 

Galerie Foto