Daniel Craig a vizitat fabrica OMEGA din Villeret, Elveţia

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-08-2015

în: News & Features

Actorul a vrut să vadă cu ochii săi cum merge producţia noului ceas OMEGA Seamaster 300 “SPECTRE”, care va fi disponibil în ediţie limitată şi care va fi lansat în septembrie. Daniel Craig a făcut o vizită specială în epicentrul industriei orologere elveţiene pentru a participa la inaugurarea noii fabrici OMEGA, din Villeret, Elveţia. Actorul, care revine în curând pe marile ecrane în SPECTRE, cea de-a 24-a producţie cu James Bond, a beneficiat de un tur special care a inclus şi accesul exclusiv în zona de asamblare a ceasurilor. În timpul vizitei sale i-a fost prezentat şi procesul de producţie al noului ceas OMEGA Seamaster 300 “SPECTRE”, ediţie limitată.

 

Pentru OMEGA, vizita lui Daniel Craig a reprezentat o ocazie unică. Nick Hayek, CEO-ul Swatch Group, şi Stephen Urquhart, Preşedintele OMEGA, au profitat de ocazie şi i-au prezentat acestuia exact cum se fabrică un ceas OMEGA precum cel pe care actorul îl poartă în SPECTRE. Un colecţionar împătimit, Daniel Craig a fost fascinat atât de noua fabrică OMEGA, precum şi de linia de producţie.

“Cred că cel mai impresionant a fost să văd că toate ceasurile sunt realizate absolut de la zero. La început nu este aproape nimic, iar apoi ai brusc în faţa ochilor un ceas care funcţionează. M-am bucurat să descopăr frumuseţea întregului proces. Personal, sunt fascinat de tradiţia în ceasornicărie pe care o are OMEGA”, a declarat actorul.

Seamaster a fost linia preferată de James Bond încă de la producţia GoldenEye, lansată în 1995. Aleasă pentru designul clasic şi tradiţia maritimă, colecţia Seamaster se potriveşte perfect cu stilul dinamic al lui James Bond.

Daniel_Craig_is_seen_at_the_OMEGA_Factory_Visit_in_Switzerland_3

Vestea bună pentru fanii lui James Bond şi pentru colecţionarii de ceasuri este că vor putea achiziţiona modelul OMEGA purtat de eroul lor preferat în SPECTRE. Ediţia limitată OMEGA Seamaster 300 va fi disponibilă din septembrie în toată lumea, iar în România fanii vor găsi cu siguranţă câteva ceasuri în magazinul Cellini Boutique. Ceasul are bezel bi-direcţional rotativ, special conceput pentru diving, şi este realizat din ceramică neagră polişată. O scală de 12 ore din LiquidMetal® permite citirea timpului pentru orice fus orar. Alte caracteristici unice ale ceasului includ secundarul central, alintat de producător “acadea”, şi cureaua tip NATO cu 5 dungi negre şi gri. Cu siguranţă că logo-ul 007, gravat pe catarama ceasului, îi va face pe fani să se simtă exact ca eroul lor preferat, James Bond.

Pentru a marca această nouă aventură, fiecare dintre modele are gravat pe carcasă un număr unic şi logo-ul producţiei SPECTRE. Ceasul este pus în funcţiune de unul dintre cele mai inovatoare mecanisme manufacturate de brand şi anume revoluţionarul calibru 8400 OMEGA Master Co-Axial.

Doar 7.007 de norocoşi vor putea purta acelaşi ceas ca James Bond, deoarece acesta este numărul de ceasuri produs de OMEGA în această ediţie limitată.

În România, ceasurile OMEGA sunt disponibile în reţeaua magazinelor CELLINI.

Galerie Foto