Mega Image a lansat oficial noul Concept Store Băneasa

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-04-2016

în: News & Features

După ce în luna decembrie Mega Image a inaugurat noul Concept Store Băneasa, în ianuarie a avut loc evenimentul oficial de lansare a acestuia. Situat pe Șoseaua București – Ploiești, nr. 83 – 87, acesta are o suprafață de 2.100 metri pătrați, fiind astfel cel mai mare magazin din rețeaua Mega Image. Noul Concept Store din Băneasa integrează toate conceptele speciale, deja consacrate în magazinele Mega Image Concept Store, precum Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Românești și insula Angst, precum și întreaga sortimentație din magazinul AB Cool Food. Pe lângă acestea, un nou concept a fost inaugurat cu ocazia deschiderii magazinului, Fromangerie, care include o gamă largă de brânzeturi vrac.

 

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Noul magazin Mega Image din Băneasa este ușor accesibil pentru locuitorii întregii zone de nord a Capitalei, precum și pentru clienții din zonele de birouri. Mai mult, acesta va dispune de cea mai recentă inovație în materie de design exterior, o fațadă dinamică bazată pe tehnologie cu leduri. Este o premieră în materie de fațade, fiind realizată dintr-un panou cu dimensiunile de 9 x 33 metri bazat pe tehnologia LED, o inovație a partenerului Philips.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Invitații din cadrul evenimentului s-au putut bucura de unicitatea și noutatea concept store-ului Mega Image Băneasa, prezentat sub forma unei adevărate expoziții de artă culinară contemporană. Ei au fost primiți chiar de la intrare cu un covor roșu care i-a îndrumat către toate colțurile speciale din Mega Image Băneasa și activările care au avut loc în fiecare dintre acestea.

Mai întâi, invitații au fost purtați prin expoziția de pictură din zona de fructe și legume, ajungând apoi în zona Gusturi Românești, unde au putut vedea crearea tradiției românești prin meșteșug și artă culinară. Au admirat expoziția de sculpturi în gheață din zona AB Cool Food, dar și secțiunea Equilibrium, care a oferit o excelentă ilustrare a dictonului „Mens sana in corpore sano”, atât la nivel artistic, cât și practic, prin intermediul sfaturilor oferite de doctorul nutriționist colaborator. Nu în ultimul rând, invitații au fost serviți cu bucate preparate la fața locului de către chef Joseph Hadad.

Galerie Foto