Pregătește-te pentru sezonul cald la ThaiCO SPA

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-06-2017

în: Beauty

Sezonul de plajă a fost oficial deschis, iar până la vacanță mai sunt doar câteva săptămâni. Acum este momentul perfect pentru a începe o rutină de înfrumusețare și detoxifiere care să contribuie la o stare deplină de bine. Știi deja că secretul unui bronz frumos este o piele atent îngrijită și hidratată, însă drumul până la atingerea acestui obiectiv este adesea presărat cu multe necunoscute.

La ThaiCO SPA, echipa de terapeute de origine asiatică a adus în România tehnici tradiționale autentice de îngrijire și relaxare. Tot ce trebuie să faci este să te lași pe mâinile lor și să te bucuri de un răsfăț complet. Ritualurile de care vei beneficia aici sunt personalizate, așa că nu uita să-i comunici terapeutei câteva informații despre tipul tău de piele, dar și despre obiectivele pe care urmărești să le atingi.

Totul va începe cu 15 minute de saună. În funcție de preferințe, poți alege sauna tradițională finlandeză sau pe cea umedă. Aceste momente te vor ajuta să te desprinzi de agitația urbană și vor pregăti toate simțurile pentru ritualul Spa atent pregătit de terapeute. Vei fi condusă spre dușul Vichy unde, sub jeturile blânde, pielea ta va beneficia de o exfoliere delicată, realizată cu unul dintre ingredientele organice incluse în scrub bar-ul unic pe care îl au la dispoziție clienții ThaiCO SPA. Poți încerca Boreh, un leac tradițional din Bali, făcut din scorțișoară, cuișoare și ghimbir. Aceste ingrediente încălzesc țesutul, stimulează circulația sanguină și înlătură durerile musculare. Iar dacă pielea ta suferă din cauza deshidratării, iaurtul amestecat cu susan alb va îndepărta celulele moarte și va reda catifelarea pielii. Realizat săptămânal, scrub-ul organic oferă pielii acea strălucire pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, contribuie la detoxifierea organismului și diminuează considerabil aspectul neplăcut de coajă de portocală cauzat de circulația deficitară.

Pielea este acum pregătită să absoarbă substanțele benefice din împachetările organice recomandate de terapeutele asiatice. Într-un proces de remodelare corporală, ele recomandă împachetarea cu guarana, planta considerată de indieni drept un veritabil „elixir al tinereţii”. Aceasta contribuie la arderea grăsimilor, stimulează metabolismul şi reduce pofta de mâncare. Împachetările cu guarana pot fi alternate cu cele cu alge sau cu ovăz, ingrediente care detoxifică și catifelează.

Relaxarea și detoxifierea profundă sunt continuate în următoarea etapă a ritualului, masajul. Există peste 30 de tipuri de masaj din care poți alege la THAIco SPA. Poți opta pentru masajul thailandez, unic, pentru că nu este realizat cu ulei, ci se folosesc tehnici speciale de presopunctură, întinderi inspirate din yoga și compresii. După o sesiune, te vei simți perfect relaxat și plin de energie.

Pentru a continua însă îngrijirea și hidratarea pielii cu uleiuri prețioase de orhidee, portocală, mandarin și nucă de cocos, masajul lomi lomi promite să te poarte într-o călătorie senzorială în Hawaii. Unicitatea acestui tip de masaj constă în faptul că terapeutul folosește antebrațele, coatele și mâinile, iar mișcările includ gesturi lungi și continue, fără întreruperi sau mișcări sacadate, un masaj asemănător unor valuri care învăluie tot corpul.

Odată experimentate, îți vei dori ca terapiile THAIco SPA să intre în rutina ta săptămânală, iar astfel, efectele nu vor întârzia să apară. Pielea va deveni catifelată și strălucitoare, iar drenajul limfatic realizat prin masaj va facilita pierderea în greutate.

În luna mai, la THAIco SPA sărbătorim luna bărbatului, cu prețuri speciale la serviciile din zona de Barber Shop.

www.thaicospa.ro