Noir Anthracite, by Tom Ford, un parfum extravagant, misterios, profund

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 19-09-2017

în: Beauty News

            Designerul de renume mondial Tom Ford a creat o adevărată marcă de lux pentru secolul XXI. Colecțiile sale se adresează femeilor și bărbaților care caută stilul, sofisticarea și exclusivitatea. Colecția de frumusețe Tom Ford oferă cosmetice somptuoase și parfumuri extraordinare, realizând o strălucire feminină și un stil masculin impecabil, amplificând, în același timp, individualitatea.

În această toamnă, Tom Ford lansează un nou parfum, Noir Anthracite, cea mai recentă emblemă a seducției. Noir Anthracite este un parfum pentru bărbați, ale cărui note de bază sunt lemnul de santal, cedrul și abanosul ce se împletesc armonios cu notele de mijloc, condimente și miresme florale, desăvârșite fiind de notele de vârf, bergamotul, piperul de Sichuan și ghimbirul. Noul parfum de la Tom Ford reprezintă o reflexie a luminii în întuneric, prin compoziția care e menită să înfățișeze un contrast între notele “aprinse”, cum ar fi citricele, și cele “întunecate” și lemnoase. Luminozitatea parfumului expune o inimă florală bogată, compusă din tuberoză și iasomie sambac. Verdele umed de galbanum surprinde puritatea naturii, adevărul în reflecția unui om, dezvăluind tranziția lui la amurg.

Parfumul este găzduit de o sticlă metalică, în tonuri de negru mat și este disponibilă în flacoane de 50 și 100 de mililitri. Sigla brandului este inscripționată pe ambalaj cu litere într-o nuanță de negru mat, iar capacul dreptunghiular prezintă striații pe toate laturile sale, dând un aspect masculin parfumului.