MONTBLANC LEGEND NIGHT

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 14-06-2017

în: Beauty

The Montblanc legacy

De peste 100 de ani, Montblanc a proiectat accesorii esențiale și de lungă durată, intrumente de scris, ceasuri și articole din piele. Produsele sale sunt nemuritoare: un Meisterstück este un angajament etern, precum și Montblanc Augmented Paper este un companion pe calea spre viitor.

În 2011, se deschide un nou capitol în istoria Casei, când este lansat parfumul Legend. Montblanc Legend și-a câștigat reputația datorită semnăturii aromei și a vizualului unic capturat de Peter Lindbergh. Faimosul fotograf descrie un bărbat Montblanc care este pe atât de liniștitor, precum și inspiră.

În 2015, această saga masculină nemuritoare continuă cu Montblanc Legend Spirit, o versiune proaspătă și îndrăzneață a aromei.

Evocând acest record de excelență, al treilea capitol olfactiv relevă acum o parte la fel de carismatică, dar mult mai misterioasă a gentlemenului desăvârșit. Această aromă atemporală, subliniază aspectul nocturn al personalității sale. Numele lui este Montblanc Legend Night.

 

Legenda continuă…

Această nouă poveste are în prim plan același bărbat, dar într-un cadru mult mai intim. Este seara devreme și tocmai s-a alăturat prietenilor săi în clubul lui favorit; un cerc interior de gentlemeni englezi în Londra sau o gală de caritate în Hong Kong. Ei petrec o seară frumoasă împreună cu băuturi fine și dezbateri pline de viață. Bărbatul Montblanc și cei apropiați lui întotdeauna își îndeplinesc proiectele.

În mijlocul mulțimii, eleganța sa minimalistă este irezistibil de atrăgătoare. Prezența sa magnetică vorbește de la sine. Cuvintele lui contează, ochii lui fascinează.

Montblanc Legend Night, o dimensiune captivantă și bântuitoare.

 

Aroma

Montblanc Legend Night pictează o imagine olfactivă de top cu contraste remarcabile de lumină și umbră.

Proiectat de duetul talentat format din Antoine Maisondieu și Olivier Pescheux, care au încercat să dezvăluie “charisma purtătorului”, acest nectar este o aromă lemnoasă magnetică, ultra-masculină,  dar fără să agreseze.

Misterios și liniștitor. Noua apă de parfum scoate în evidență eleganța și aura bărbatului Legend Man.

Notele aromate de salvie și mentă, îmbogățite de condimente răcoritoare (Cardamon) și bergamota spumoasă, setează tonul proaspăt și plin de viață al aromei. Cu o deschidere luminoasă, la fel ca și aura natural-strălucitoare a bărbatului Legend Night.

Notele de mijloc contrabalansează imediat prima impresie răcoritoare cu elegența caldă. Mirosul prețios de lemn de cedru, împletit cu tonurile florale de lavandă, un clasic în aromele masculine, cu tentă ușoară de violetă pudrată.

„În notele de bază, am dorit o semnătură puternică și memorabilă, plină de contraste”, explică cele două nasuri. “Pe de-o parte, acorduri lemnoase vibrante și dense cu un duo de vetiver și lemn de Pachouli, iar pe de altă parte, învăluirea adâncă de mosc și catifelata vanilie neagră.”

Contra-acordul semnaturii olfactive evidentiaza caracterul barbatului Montblanc prin lumina si umbra.

 

Material nobil

Estetica sticlei Montblanc Legend Night rupe dualitatea codurilor de culoare alb-negru ale Casei, lăsând loc pentru o culoare de ambră, reminiscență a lemnului, materialul autentic prețios sau o licoare înflăcărată.

Embosată cu relief pe partea superioară a sticlei și pe capac, emblema inspirată de muntele înzăpezit Mont Blanc și de simbolul celor mai înalte standarde de calitate și perfecțiune, este gravată în metalul negru.

Cutia, în aceleași tonuri de coniac, amintește de o cutie încrustată în care bărbatul nostru își păstrează bunurile cele mai prețioase. Profunzimea metalică a reflexiilor capturează lumina. Numele apare într-o caligrafie aurie.

 

Un simpatic prietenos

Modelul englez Simon Clark întruchipează bărbatul Montblanc din nou. Fotografiat de John Balsom, care are darul unei personalități dezvăluitoare, privește direct în lentilele aparatului pentru prima oară. Contactul vizual, realizat în lumina naturală, îl prezintă pe Simon Clark exact așa cum este. Virilitatea sa interioară setează o scenă incendiară. Nimic nu va deranja acest dialog… până se face dimineață.