Miko Children Party, un concept care îmbină sănătatea cu distracția

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-06-2016

în: News & Features

Cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om, copilăria, meriă să fie sărbătorită așa cum se cuvine. Ziua Internațională a Copilului se sărbătorește pe data de 1 iunie în aproximativ 30 de țări ale lumii, inclusiv în România. Este ziua în care cei mici au parte de un program recreațional bogat: primesc cadouri, dulcuri și participă la o mulțime de evenimente speciale dedicate lor.

img (3) (1)

Pentru că au vrut să fie primii care dau tonul distractiei, Miko Life au organizat la sfârșitul lunii mai, Miko Children Party, o super petrecere pentru cei mici. Pe lângă joacă și cadouri, copiii au avut parte și de activități educative moderate de specialiști nutriționiști si pedodonți.

Medicul pedodont Anca Calenic le-a vorbit celor mici despre sănătatea dințișorilor și au descoperit împreună cum se realizează un periaj corect și care sunt alimentele potrivite și nepotrivite pentru sănătatea dinților.

“Ce trebuie cei mici să înteleagă este că vizita la pedodont este o joacă. Astfel, teama este înlăturată și înlocuită cu distracția. Astăzi, am învățat jucându-ne și copiii au fost foarte încântați. Mi-au promis că vor consuma mai puține dulciuri și mai multe fructe și legume și mă bucur mult că lecția a fost o activitate plăcută și educativă pentru ei, mai ales că sănătatea dințișorilor depinde foarte mult de grija pe care o avem pentru ei în copilărie”, a declarat Anca Calenic, medic pedodont cadrul Miko Life.

img (2)

Și pentru că, printre altele, sănătatea dinților este stranș legată cu nutriția, copiii au avut ocazia să învețe să-și prepare singuri dulciuri delicioase din ingrediente sănătoase, chiar de la nutriționistul miko Life, Alina Stoica.

“Toți copiii iubesc dulciurile și, de cele mai multe ori, pentru părinți este destul de dificil să le refuze micile capricii. De aceea, mi-am propus să îi învăt pe cei mici să își prepare singuri bomboane din ingrediente sănătoase precum mierea sau semințele și chiar le recomand părinților să încerce astfel de activități cu copiii lor. Astfel, pe lângă distracția de la preparare, avem garanția că cei mici consuma dulciuri realizate din ingrediente sănătoase și potrivite vârstei lor, a explicat Alina Stoica, medic nutriționist în cadrul Miko Life.

Distracția a continuat în grădina Miko Life, acolo unde cei mici s-au întâlnit cu personajele Disney, preferate și s-au putut distra în voie, alături de animatorii de petrecere, în spațiul de joacă amenajat special pentru ei. În timp ce prichindeii au mers la joacă, părinții au avut parte de o atmosferă relaxantă pe terasa Miko Palace. Ca de fiecare dată, clientele Miko Life, Maria Marinescu și Oana Badea au participat și ele la Miko Children Party.

img (1)

Despre MIKO Life

MIKO Life este un brand cunoscut în domeniul frumuseții, al terapiilor anti-ageing și al întreținerii corporale. Cu 3 locații deschise (Miko Med, Miko Palace, Miko Class,) și o cafenea proprie (Miko Cafe), MIKO Life oferă peste 15 specialități medicale dedicate întreținerii sănătății, terapii anti-ageing și de remodelare corporală, dar și servicii de coafură, dermato-cosmetică și întreținere corporală, venind în întâmpinarea pacienților cu cele mai avansate metode de terapie, multe dintre acestea unice în Romania: Thermage, Ultrashape sau Cellu M6 Integral.

www.mikobeauty.ro

Galerie Foto