Carnal Blends by Initio – lumea plăcerilor interzise

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-01-2017

în: Beauty

Elysee vă invită să pătrundeți în lumea seducătoare a parfumurilor Initio Parfums Privés, pentru a descoperi o lume a plăcerilor interzise. High Frequency și Side Effect conturează o stare de profundă reverie, de depășire a barierelor imaginației și de ignorare a constrângerilor etosului, pentru o descoperi o latură ascunsă a sinelui. Este o invitație la imaginarea unei lumi în care instinctele sunt conduse de simțul olfactiv, primând în ghidarea către noi aventuri.

Prin cele două amestecuri, Initio duce parfumeria la un alt nivel, prezentând capacități aprofundate ce provoacă imaginația. Formulele bazate pe natura sălbatică și pe știința feromonilor pun în lumină magia subtilă pe care alăturarea acestora o produce. Purtate individual sau îmbinate într-o aromă colectivă, parfumurile Initio trezesc instinctele, inspirând prin alchimie magnetism, putere de atracție, impulsuri carnale, fascinație și mister.

ok_initio_1_color

High Frequency – Cât de departe ajunge frecvența maximă? Initio High Frequency sugerează extinderea curajului de a ne lăsa purtați de plăcerile inerzise. Insuflă depășirea inhibițiilor pentru a descoperi o lume a carnalității, a pasiunilor dezlănțuite și a sincerității dorințelor.

Parfumul reprezintă un melanj seducător de magnolie, migdale și feromoni, ce ne proiectează într-un realm al dezinhibițiilor unde nimic nu este prea mult și unde niciun risc nu rămâne nerecompensat.

Side Effect este riscul avântării în necunoscut. Este ceea ce ne îndeamnă să riscăm totul, deși ne putem confrunta cu efecte secundare. Este o invitație de a ne aventura într-o lume a plăcerilor neasumate, dând frâu liber celor mai senzuale gânduri si lăsându-ne prinși în mrejele interzisului.

Un mix îndrăzneț de tutun, scorțișoară, rom și vanilie, parfumul este menit să înlăture orice urmă de timiditate, un accesoriu inutil sub mantia ascunsă as Side Effect.

packshot_high_1_hd-r1-horz

Universul Elysee reprezintă o lume aparte, ce dezvăluie noi repere și semnificații, prin esențe artizanale aflate pe liste de așteptare din întreaga lume. Linii de îngrijire corporală exclusiviste, alături de accesorii sofisticate sunt expuse într-o ambianță unică, elegantă și îmbietoare, ideală pentru pregătirea acelui moment special, în care sinele este tot ce contează.

Disponibile exclusiv în magazinul Elysee, parfumurile Initio Parfums Privés sunt disponibile în recipiente de 90 ml, la prețul de 890 de lei.

www.elyseeconcept.ro