Mii de persoane au participat la avanpremiera celei de-a treia ediții Art Safari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-06-2016

în: News & Features

Câteva mii de persoane, din România şi din străinătate, au participat, luna trecută, la avanpremiera celei de-a treia ediţii a Art Safari, cea mai mare expoziţie de artă din ţară, desfășurată în acest an în Palatul Dacia România.

Art Safari (1)

Printre invitații care au avut ocazia să se numere printre primii care au făcut turul noii expoziții s-au aflat și Horia-Roman Patapievici, Adrian Năstase, Jacqueline Bisset, Marius Tucă, Grigore Leșe, Doina Levintza și Dan Coman, Venera Arapu, actorul George Ivașcu, Dana Sota, Corina Bârladeanu, Dana Săvuică, Alina Pușcaș, Dragoș Bucurenci, etc.

Art Safari București este un eveniment anual destinat deopotrivă artei românești și regionale, cu accent pe evoluțiile sale contemporane, la care sunt invitate să expună galeriile de artă contemporană, atât din România, cât și din mediul internațional, precum și muzee de artă modernă ale căror expoziții contextualizează noile direcții de curatoriat muzeal din România.

Art Safari (5)

Timp de 11 zile, publicul s-a putut bucura de o mulțime de concerte, lecturi publice, improvizații, spectacole de teatru, prezentări de artiști, dezbateri și conferințe variate, care vor atrage chiar un „dialog interstelar” înregistrat de Discovery Channel, între astronauți celebri, printre care si Dumitru Prunariu.  Nici copiii nu au fost neglijați, Art Safari Kids organizând o mulțime de workshop-uri care să le deschidă orizonturile culturale și să le provoace creativitatea. 

După avanpremieră, vizitatorii au avut liber la artă cu spirit pe Lipscani, iar cele două zile de sâmbătă, le-au putut petrece până târziu în noapte la Palatul Dacia-România. Mai multe detalii despre expoziție puteți găsi pe www.artsafari.ro.

Galerie Foto