Malvina Cservenschi: „Mi-am dorit să ofer mirilor totul într-un singur concept; așa s-a ivit ideea de Malvensky Wedding”

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-06-2023

în: Jewels

Malvina Cservenschi

Cu o prezență discretă și delicată, Malvina Cservenschi creează bijuterii de poveste pentru Malvensky, brandul pe care l-a înființat și care îi poartă numele. Încorporând emoție, tradiție, dar și inovație, noile colecții de bijuterii ale Casei sunt dedicate celei mai importante zile din viața unui cuplu – nunta. Mai mult decât atât, casa de bijuterii Malvensky se dezvoltă și în zona de evenimente, prin care își propune să ne introducă în lumea magică a bijuteriilor. Despre toate acestea, dar și despre trenduri și planuri de dezvoltare am stat de vorbă cu Malvina, într-un interviu plin de strălucire.

Un nou an, noi provocări pentru brandul Malvensky. Cu ce ne vei surprinde în 2023?

Ceea ce creăm la Malvensky poate părea un paradox: lucrăm și onorăm istorie, cultură, tradiții, folclor și, deopotrivă, investim în inovație. Dar cele două lumi sunt perfect egale ca valoare, iar Malvensky este podul care le unește. Deci, în continuare, investim în inovație și în instrumente de customer experience care să susțină misiunea noastră de a traduce folclorul și tradițiile în bijuterii cu însemnătate.

În același timp, 2023 este și un an de dezvoltare pe mai multe planuri – în primul rând, avem două concepte lansate anul trecut: Breakfast at Malvensky și Malvensky Wedding Week.

Breakfast at Malvensky este un eveniment social exclusivist prin care reunim în spațiul magic al casei de bijuterii Malvensky persoane, companii, branduri ce doresc să împărtășească și să experimenteze cunoștințe, know-how, energie bună, în compania experților noștri invitați. Totodată, este un eveniment prin care vă introducem în lumea fascinantă a pietrelor prețioase și vă arătăm tot procesul de producție al unei bijuterii, de la schiță la produsul final.

Malvensky Wedding Week este un eveniment special dedicat viitorilor miri, aflat la cea de-a doua ediție. Malvensky este destinația de shopping și de cadouri pentru orice eveniment important din viața fiecărui client, iar săptămâna dedicată nunții a venit ca un pas firesc și natural pentru a atinge așteptările publicului nostru țintă.

La capitolul colecții, 2023 este dedicat promovării colecției premium de inele de logodnă Malvensky Engagement și dezvoltării colecției La Grande Bellezza prin introducerea noilor pietre prețioase selectate special pentru Malvensky.

Malvina Cservenschi

O mare parte din colecțiile Malvensky sunt dedicate uneia dintre cele mai importante zile din viața noastră, și anume ziua nunții. Ce ne poți spune despre acestea?

Mi-am dorit să ofer mirilor totul într-un singur concept; așa s-a ivit ideea de Malvensky Wedding, unde absolut tot ce poate să apară în ziua cea mare să fie perfect pus la punct, organizat, structurat și, în același timp, respectând partea creativă, artistică a evenimentului. De la flori, verighete, cadouri pentru miri sau mărturii, am luat în calcul absolut tot. Pe durata acestei săptămâni dedicate nunții, cei care își unesc destinele pot găsi totul la dispoziția lor în Malvensky Wedding Room – spațiul magic al casei noastre de bijuterii –, decorată ca în povești și unde clienții vor avea parte de multe alte surprize.

Colecțiile de verighete sunt completate și ele anul acesta cu câteva modele noi, atât în varianta clasică (modelul Iconic), cea inspirată de generația părinților noștri, cât și modele inovative cu design special, realizate din platină.

Care sunt materialele și pietrele prețioase la care ai apelat în crearea colecțiilor Malvensky Wedding? Dar inspirația din spatele acestora?

Materialele preferate: aur, platină, diamante, în combinație cu un design elegant, o poveste cu însemnătate, calitate și confort, toate oferite în baza unui serviciu de customer care exclusivist și personalizat – aceasta este formula care face verighetele Malvensky atât de iubite și apreciate.

Ca inspirație, mereu mă reîntorc la valorile noastre, la rădăcini, la emoții. Modelele clasice atât de speciale prin simplitatea lor, inspirate din generația părinților noștri, cum sunt Iconic și Passion, au trezit mereu ceva special în sufletul clienților noștri și de aceea le realizăm acum și din platină.

Infinity rămâne vedeta acestei colecții, în varianta cu sau fără diamant, atât grație designului, cât și poveștii care stă la baza creării sale.

După cum știți, fiecare produs Malvensky are o poveste în spate și ne mândrim cu acest lucru, pentru că îi dă valoare și îl diferențiază de tot restul pieței. Fiecare set de verighete poartă un nume inspirat din designul bijuteriei, adâncind și mai mult legătura intimă dintre bijuterie și persoana care o poartă într-un moment atât de important al vieții.

Pe lângă colecția de verighete, ai creat și colecții de bijuterii pentru mire și mireasă, cât și mărturii pentru nuntă. Care este povestea acestor colecții?

Nunta este un eveniment important și întreaga atenție este asupra mirilor. Bijuteriile pe care le porți în ziua nunții păstrează cu ele energia acelui moment, încărcate fiind cu emoții puternice și devenind o moștenire peste timp, la care te întorci mereu cu drag. Ca totul să fie și mai simplu, am creat pe site-ul Malvensky un concept unic: Malvensky Jewelry Box, unde, în doi pași, dorințele mirilor devin realitate. În primul pas, îți selectezi de pe site-ul nostru toate piesele și bijuteriile preferate la care visezi. În pasul doi, prietenii și familia vor avea acces exclusiv la cutia ta de bijuterii virtuală și vor ținti la fix, pentru că pot alege exact din lista ta de visuri și dorințe. Totul într-o experiență personalizată și incitantă.

Ce stil ai abordat pentru noile colecții de bijuterii?

Simplitate și eleganță, cu un touch inovativ, păstrând inspirația din tradiții, dar aducând o notă de rafinament și originalitate în fiecare produs Malvensky.

Malvina Cservenschi

Care sunt trendurile în materie de bijuterii pentru nuntă în 2023?

2023 este un an curajos, atât în materie de culoare, cât și de design. În ceea ce privește trendurile, îmi place să spun că noi suntem creatori de trend. Anul acesta, ca în fiecare an, totul este construit în jurul obiectelor elegante și prețioase, cum sunt tiarele inspirate din regalitate. La Malvensky am creat special tiara Infinity, înfrumusețată cu perle și diamante, un accesoriu pentru miresele care vor să steal the show. Accesoriile simple, dar clasice au la fel de mult succes, cum este colecția The Pearl. Pietrele prețioase se bucură de o revenire puternică în acest an, de aceea am creat o colecție dedicată lor – La Grande Bellezza. Un inel cocktail cu safir este o alegere rafinată pentru something blue. Un inel cu ametist, acvamarin sau topaz albastru reprezintă un accesoriu statement, perfect pentru nuntă, exprimând feminitate și eleganță și mulându-se pe personalitatea fiecărei mirese.

În afară de verighetă, care este bijuteria ce nu trebuie să-i lipsească unei femei în ziua nunții?

Inelul de logodnă, desigur. Și, de asemenea, combinația clasică, dar atât de importantă din punctul meu de vedere: o tiară, un lanț cu perle, o pereche de studs.

Ce ai sfătui o viitoare mireasă să poarte în ziua cea mare? Bijuterii îndrăznețe sau ceva simplu?

Să își poarte zâmbetul cu încredere. Bijuteriile completează lookul, dar și buna dispoziție și țin foarte mult de personalitate și temperament. Însă întotdeauna un lanț solitaire cu diamant, un colier tennis cu diamante sau un inel cu safir vor crea acea apariție aristocratică și de neuitat din ziua nunții.

Energy Expo 10-13 octombrie