Loro Piana revine la Réserve à la Plage din Saint Tropez

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-06-2024

în: News & Features

Loro Piana

Loro Piana revine pentru al doilea an consecutiv la La Réserve à la Plage, aducând eleganța italiană și relaxarea estivală pe Riviera Franceză. Această colaborare de pe plaja Pampelonne din Saint Tropez îmbină într-o manieră deosebită savoir-vivre-ul excepțional al brandului de lux cu ambianța luxoasă oferită de La Réserve à la Plage.

De asemenea, locația a fost transformată într-un spațiu elegant, amenajat cu elementele și culorile caracteristice Loro Piana. Mobilierul, umbrelele, șezlongurile și pernele prezintă cele mai distinctive modele ale Casei, adăugând o notă suavă și rafinată clubului de pe plajă. Boutique-ul de lux de la La Réserve à la Plage este la fel de încântător, decorat cu frânghii multicolore care creează un model impresionant în culorile clasice ale Loro Piana.

Loro Piana

În interiorul buticului, vizitatorii pot explora o selecție de articole de îmbrăcăminte și accesorii din colecția Resort 2024. Această colecție celebrează sezonul de vară cu o garderobă caracterizată de linii simple, pure, croieli relaxate și detalii unice. Paleta de culori variază de la albastru intens la nuanțe de kummel, completată de dungi multicolore și imprimeuri all-over Tree of Life sau Hibiscus Flower. Hainele posedă un aer boem, dar atemporal, îmbinând perfect influențele clasice și contemporane.

Colecția prezintă cele mai bune materiale, cu țesături unice create de Loro Piana. Mătăsuri, pânze și bumbacuri luminoase, impalpabile și răcoroase definesc colecția, oferind confort și rafinament suprem. Articolele de îmbrăcăminte din in, în special, ies în evidență cu finisajele exclusive Solaire și Antigua ale casei. Loro Piana în cadrul La Réserve à la Plage este o experiență captivantă care întruchipează savoir-vivre-ul excepțional al Casei. Această colaborare evidențiază o abordare veselă și relaxată a vieții, invitându-i pe oaspeți să se răsfețe cu cea mai bună experiență estivală în Saint Tropez.

Loro Piana

Deschis până la 5 octombrie 2024, Loro Piana din cadrul La Réserve à la Plage le oferă oaspeților o experiență personalizată – fie că se relaxează pe un șezlong decorat cu elementele Casei, fie că explorează colecția Resort 2024 în boutique, vizitatorii vor experimenta luxul și eleganța fără egal pentru care Loro Piana este renumit.

Energy Expo 10-13 octombrie