EXCLUSIV la THAIco SPA Produsele de cosmetică medicală de la Dr. Kleathous, rezultatul a peste 20 de ani de cercetare medicală

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 22-06-2017

în: Beauty

Filozofia din spatele conceptului THAIco SPA este aceea că într-un centru de wellness, îngrijirea și relaxarea corpului trebuie să fie completate de ritualuri faciale de ultimă generație care să contribuie la menținerea pe termen lung a strălucirii obținute după o sesiune la spa.

 

Produsele ce poartă renumita semnătură Dr. Klenthous, utilizate la THAIco SPA, pornesc de la principiul că, indiferent dacă este vorba despre riduri, cearcăne, țesut obosit sau chiar căderea părului, moleculele de suport celular (C.S.M.) ajută la revitalizarea funcțiilor pielii pe termen lung, acesta fiind elementul de bază împotriva îmbătrânirii epidermei. Aceste molecule regenerează funcțiile tenului, asigurându-i astfel un scut antiaging veritabil, prin  reprogramarea structurii intracelulare, prin îmbunătățirea sistemului de comunicare intracelular sau prin protecția față de radicalii liberi. Mai mult, ele inițializează sinteza de colagen și sporesc capacitatea de menținere a nivelului de hidratare.

În semn de prețuire a individualității fiecărui client care pășește în universul THAIco SPA, experții în frumusețe de aici recomandă, pe lângă tratamentele realizate în centru, îngrijirea zilnică cu produse antiaging adaptate integral nevoilor specifice ale fiecărui ten. O experiență de peste 20 de ani în domeniul regenerării celulare stă la baza unei creme unice produsă exclusiv în funcție de nevoile tenului unei persoane.

În urma unei anamneze complexe a pielii, sunt determinate aspecte precum: sebumul, hidratarea sau toxinele din piele, elasticitatea, vasele capilare, ridurile de expresie, granulația pielii, pigmentarea, alergiile sau fotosensibilitatea. Toate aceste informații sunt analizate în laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania și tot aici este elaborată propria ta cremă.

Pentru My Cream, Dr. Kleanthous folosește în exclusivitate, combinații de ingrediente active care sprijină potențialul pielii, stimulând corectarea schimbărilor cauzate de îmbătrânire. Durează două săptămâni din momentul realizării anamnezei și până când produsul ajunge la THAIco SPA. Această cremă 100% personalizată se aplică pe față, gât și decolteu dimineața și seara.

Printre cele mai importante efecte ale My Cream asupra tenului sunt:

  • Reprogramarea structurii intracelulare
  • Restructurarea țesuturilor
  • Îmbunătățirea sistemului de comunicare intracelular
  • Protecția față de radicalii liberi
  • Detoxifierea
  • Stimularea sintezei de colagen
  • Aport de minerale
  • Hidratarea și menținerea apei în țesut

Telefon: 0729 842 426

E-mail: booking@thaispa.ro

Website: www.thaicospa.ro

Adresa: Intrarea Sevastopol nr. 1, Sector 1, București