Les Beiges by Chanel – Healthy Glow Foundation

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-04-2016

în: Beauty News

Chanel surprinde cu un manifest al frumuseții ce transformă aspectul natural într-un must-have al sezonului. Tenul devine luminos și strălucitor, iar noul look Chanel pare mai proaspăt ca niciodată.

 

CHANEL_LES_BEIGES6

Fondul de ten fluid Healthy Glow Foundation are la bază o serie de inovații ale laboratoarelor Chanel, dar și ingrediente specifice, ușurând aplicarea machiajului. Pornindu-se de la Healthy Glow Sheer Powder, produs care a devenit iconic în mai puțin de trei ani, a fost creat și fondul de ten cu același nume, care menține naturalețea tenului.

 

Atunci când cercetătorii din cadrul laboratoarelor Chanel și-au propus să creeze un produs cât mai natural, au fost inspirați de efectul soarelui ce se reflectă pe piele. Astfel, a fost conceput Healthy Glow Booster, ingredient care absoarbe lumina naturală și transmite anumite componente în interiorul pielii, strălucirea fiind apoi vizibilă la suprafață. Pigmentul mineral, unic, a fost ales cu mare atenție pentru a pune în evidență frumusețea naturală a tenului.

 

În perfectă armonie cu întreaga colecție Les Beiges, fondul de ten păstrează prospețimea pielii prin extractul de kalanchoe, plantă cunoscută pentru abilitatea ei de a se adapta diferitelor tipuri de climă. Formula ajută la oxigenarea tenului, pe care îl hidratează în același timp, având proprietăți antioxidante. În combinație cu crema SPF 25 UV aflată în componența sa, produsul oferă protecție optimă împotriva efectelor nocive ale soarelui, radicalilor liberi și altor factori externi.

 

Folosind Chanel Healthy Glow Foundation, pielea strălucește de vitalitate, oferind senzația unui ten ce respiră cu ușurință. Noul fond de ten este ușor de aplicat, fiind îmbogățit cu un derivat al acidului hialuronic, cunoscut pentru proprietățile sale hidratante.

 

Chanel Healthy Glow Foundation este disponibil în 14 nuanțe, potrivite pentru mai multe tipuri de ten.

Galerie Foto