VISIBLE AGE REVERSE by DR JDM marchează o revoluție în skincare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 03-03-2023

în: Beauty News

VISIBLE AGE REVERSE

Tratamentele pe bază de neurocosmetice sunt considerate viitorul industriei de înfrumusețare la nivel mondial, fiind o abordare complet neinvazivă, de corectare a semnelor înaintării în vârstă, apelând la resursele propriului organism. Top Line a lansat, în premieră pentru România, la Institutul Guinot din București, VISIBLE AGE REVERSE by DR JDM, o tehnologie inovatoare, unică în lume, bazată pe neuroștiință, având ca scop corecția semnelor de îmbătrânire a tenului.

VISIBLE AGE REVERSE

Tratamentul profesional, realizat în clinici și saloane de înfrumusețare, îmbină acțiunea concentratului AGE INFLUX, aplicat pe piele, cu cea a electrozilor Vibrosoothing și Vibrodermic, pentru a stimula fluxul sangvin și inervarea cutanată la nivelul pielii, ceea ce va regenera celulele epidermei.

VISIBLE AGE REVERSE

”Pe măsură ce avansăm în vârstă, constatăm o diminuare a fluxului sangvin, ce are ca rezultat reducerea nivelului de oxigen, energie, vitamine și aminoacizi din stratul bazal. Terminațiile nervoase la nivelul pielii devin din ce în ce mai scurte și inervarea cutanata este deficitară. De asemenea, scade și gradul de regenerare celulară odată cu vârsta, scade și activitatea fibroblastelor, ele fiind celule specializate din derm care produc proteine de susținere și recreează fermitatea și elasticitatea pielii. Fibroblastele participă și la metabolismul de vindecare, prin sinteza de elastină, colagen, reticulină.

Odată aplicat concentratul AGE INFLUX, o formulă neurocosmetică, terminațiile nervoase de la nivelul pielii vor transmite creierului informația că este nevoie să suplimenteze fluxul sangvin. Prin urmare, se va stimula regenerarea epidermei în straturile germinative, având drept rezultat un ten tânăr, mai dens, mai ferm!”, declară Diana Baicu, Director General Top Line, compania lider în industria de frumuseșe profesională din România, distribuitor al tehnologiei  VISIBLE AGE REVERSE.

VISIBLE AGE REVERSE este disponibil în prezent la Institutul Guinot din București (Calea Dorobanți 116-121, www.guinot.ro), și, în curând și în alte clinici și saloane de înfrumusețare din țară.