Invitațiile la show-ul Balenciaga de la Paris Fashion Week sunt inovatoare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-03-2022

în: Fashion

Balenciaga

Balenciaga impresionează an de an! Tocmai când credeam că nu pot depăși colecția de primăvară/vară 2022 lansată cu un episod The Simpsons de 10 minute, brandul de lux a trimis invitații inovatoare pentru show-ul din cadrul Paris Fashion Week.

Balenciaga

Balenciaga a renunțat la invitațiile tradiționale de hârtie și a trimis iPhone-uri oaspeților cu detaliile evenimentului gravate pe spate. Conform Lad Bible, în scrisoarea trimisă cu telefonul-invitație este scris: „Vă rugăm să găsiți informații personalizate pe spatele acestui telefon. Acesta este un artefact autentic din anul 2022. Este nefuncțional și trebuie utilizat numai în scopuri de afișare. Acest document atestă că dispozitivul, după cunoștințele noastre, nu este fabricat artificial, ci este rezultat din ani de utilizare și, ulterior, din neglijență.”

Balenciaga

Acesta ar putea fi modul criptic al brandului de lux de a anunța un viitor stream live digital, care va aduce experiența Balenciaga FW22 spectatorilor din întreaga lume. Serialul Simpsons a primit ovații din partea celebrităților Kanye West, Justin Bieber și Kim Kardashian. Între timp, alte vedete precum Cardi B, Offset, Lewis Hamilton, Juergen Teller, Isabelle Huppert, Naomi Campbell și Elliot Page au prezentat noua colecție a lui Balenciaga pe covorul roșu.