COS X LINDA FARROW, o colecție capsulă ce are ca inspirație nostalgia

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-02-2024

în: Fashion

COS

COS și LINDA FARROW anunță lansarea unei colecții capsulă de ochelari de soare emblematici, în ediție limitată, care împrumută expresii retro și expertiza manufacturii. Îmbinând identitățile creative ale celor două branduri, gama de stiluri create în colaborare prezintă designul atemporal și inovator al brandului de modă londonez COS și designul îndrăzneț și rafinat al ochelarilor semnați de brandul LINDA FARROW.

Colecția de zece piese prezintă modelele favorite modificate din colaborarea de debut COS X LINDA FARROW si modele de arhivă, reconfigurate. Ochelarii emblematici Linda Farrow – ’70, supradimensionați au fost reimaginați cu rame transparente colorate, evocând un sentiment de nostalgie și sofisticare. Modelul aviator tortoiseshell reproiectați cu lentile în gradient sunt prezenți în colecție alături de modelul cu rame ovale ușor curbate și modelul cat-eye, combinând farmecul old-school cu tendințele actuale.

COS

Focusul colecției este pe detalii și manufactură, acest lucru putând fi observat în decupajele aurii și argintii ce adaugă o notă contemporană stilurilor clasice. Proiectate cu gândul la longevitate și funcționalitate, lentilele oferă protecție UV 100%. Fiecare pereche de ochelari vine cu o husă de protecție și un material special pentru întreținerea lentilor curate.

Colecția va fi disponibilă începând cu 21.02.2024 online și în magazine selectate pentru o perioadă limitată de timp.

Galerie Foto