Descoperă cluburile W by World Class

Scris de Luxury
Publicat la data de: 21-06-2016

în: Beauty

W by World Class este un concept de club de fitness și lifestyle unic în România, în cadrul căruia membrii au posibilitatea să se relaxeze și să se bucure de liniște după o lungă zi de muncă. Ne propunem ca W să fie o oază de relaxare în mijlocul unui oraș tumultuos, unde liniștea și funcționalitatea se îmbină perfect. Clienții W se pot bucura de o experiență urbană holistică, într-un mediu cu totul aparte, cu un puternic efect de relaxare și deconectare de la activitățile solicitante din cursul zilei”, declară Mikael Fredholm, CEO World Class România.

Poți descoperi aceste locuri speciale accesând rețeaua de cluburi premium W by World Class.

CF088404Custom Name

W Le Club. Locul perfect pentru toată familia

Departe de a fi un simplu club de fitness, Le Club îți oferă o experiență completă. O stare de bine, atmosferă prietenoasă, servicii de calitate, activități pentru întreaga familie, zone destinate sportului și relaxării, în care să te simți bine socializând între prieteni – le găsești pe toate în locul care îți va deveni o a doua casă.

Gym & Group Fitness. Sala de sport pune la dispoziția membrilor aparatură performantă de ultimă generație de la Technogym, atât pentru exerciții cardio, cât și pentru antrenamente de forță. În cazul în care antrenamentele individuale nu se află pe lista de preferințe, cursurile din studioul de aerobic sunt suficient de variate.

Piscina - Usi_H002

Piscină & Bar. Cea mai bună metodă de a te încărca cu energie pentru întreaga zi este înotul de dimineață executat în piscina de dimensiuni semiolimpice, care se scaldă în lumină. Apoi, starea de relaxare este excelentă la jacuzzi, în baia turcească sau în sauna finlandeză.

Și pentru că după o sesiune intensă de sport refacerea energiei este importantă, barul de la piscină oferă sucuri proaspete și batoane energizante.

Squash. Zilele aglomerate și stresante au un remediu sigur: o partidă de squash. 60 de minute cu racheta în mână au marele beneficiu de a te face să uiți de orice problemă, în timp ce vei arde aproape 1.000 de calorii. Noi îți oferim terenul, tu vino cu un partener pentru distracție garantată.

Exterior - Masaj_H001

Relaxare. Musculatura corpului se eliberează de tensiunea acumulată prin diverse tipuri de masaj. Atenția și răsfățul post-antrenament sunt oferite de Spa-ul nostru, care are numeroase variante de masaj profesionist sau tratamente corporale. Atunci când vremea îți permite, baldachinul din curte îți stă la dispoziție pentru o relaxare specială.

Zonă de joacă. În general, copiii au foarte multă energie și nevoie de mișcare. Le Club este locul ideal în care surplusul de energie al celui mic poate fi consumat sănătos la cursurile de înot, karate, gimnastică, dansuri sau alte activități organizate special pentru copii, în timp ce părinții participă la antrenamente sau se relaxează în hammam.

www.leclub.wbyworldclass.ro

 CF087941Custom Name

W Charles de Gaulle. Noua ta oază urbană

Localizat în inima orașului, clubul W Charles de Gaulle oferă echilibrul perfect între frumusețe, liniște și funcționalitate. Aici, fiecare detaliu a fost tratat cu atenție, astfel încât fiecare client să aibă parte de tot ce este mai bun.

Instructori și antrenori personali atent selectați din staff-ul World Class, împreună cu cele mai interesante clase de group fitness, printre care Yoga și Pilates, creează o experiență urbană holistică, într-un mediu intim și exclusivist, ideal pentru relaxare și deconectare.

Pilates. În studioul de Pilates, antrenamentul se va transforma într-o experiență spectaculoasă. Fie că este vorba de un antrenament individual sau unul de grup, spațiile dedicate acestui tip de mișcare întâmpină membrii cu tot ce e mai bun – de la echipamente de ultimă generație, marca Balanced Body, la antrenori certificați internațional.

Yoga. În noul W Charles de Gaulle, antrenamentul de Yoga va atinge un alt nivel! Aici, antrenamentele se vor transforma în experiențe spectaculoase, prin programe precum Daanasana Yoga sau Vinyasa Yoga. Fie că ești începător sau avansat în Yoga, antrenorii noștri te vor ajuta să te transformi și mai mult fizic, mental și emoțional, și să îți depășești limite pe care le credeai de netrecut.

CF088081Custom Name

Antrenamente personale. Dacă vrei să te antrenezi singur sau cu unul dintre antrenorii noștri personali, îți asigurăm un spațiu pe gustul tău, care să te inspire și să te motiveze.

Noul centru de fitness W Charles de Gaulle oferă cele mai noi echipamente de la Life Fitness și accesorii de functional training de ultimă generație. Serviciile personalizate îți asigură rezultatele dorite, fie că vrei să-ți recapeți energia, să-ți îndeplinești obiectivele sau să-ți îmbunătățești condiția fizică.

Piscină. Bucură-te de o relaxare totală! Fie că te refaci după un antrenament în sală, o clasă de Yoga, o pregătire pentru triatlon sau doar vrei să te simți bine după o zi stresantă, piscina și zona de relaxare de la W Charles de Gaulle îți pun la dispoziție metode variate de răsfăț și recuperare.

www.wbyworldclass.ro

Galerie Foto