SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale Yeux by Chanel

Rețeta unei priviri irezistibile

Scris de Luxury
Publicat la data de: 26-07-2022

în: Beauty

SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale Yeux

Ochii pot transmite mai mult decât o mie de cuvinte. Pot comunica emoții infinite într-o singură secundă. Iubire, bucurie, tristețe, compasiune, surpriză… întreaga paletă de stări – tocmai de aici și zicala că ochii sunt oglinda sufletului. Dar dincolo de înțelegerea poetică a unei priviri pătrunzătoare, ochii sunt trăsături puternic individualizate, iar în spatele lor se află o ecuație armonioasă: proporția dintre sprâncene, pleoape și gene, unică pentru fiecare persoană.

Mulți oameni spun că ochii sunt prima trăsătură pe care o observă la ceilalți – însă această zonă este totodată și cea mai expusă razelor solare, mișcărilor continue, radiațiilor emise de ecranele gadgeturilor, dar și oboselii și poluării. Pentru a proteja această zonă delicată de factorii externi, Chanel a creat un tratament complet, bazat pe cele mai noi tehnologii din 2022: SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale Yeux, un ser care schimbă regulile în îngrijirea ochilor.

SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale Yeux

L’Essence Fondamentale Yeux se adaugă deja prestigioasei game de skincare SUBLIMAGE. Este un produs luxuriant, care combină plăcerea aplicării cu eficiența numeroaselor beneficii, punând în valoare frumusețea individuală și susținând zona ochilor în trei modalități-cheie. L’Essence Fondamentale Yeux ajută pielea să se regenereze, iluminează ochii prin reducerea cearcănelor și contribuie la densitatea vizibilă a genelor și sprâncenelor. 

Așa arată și se simte inovația
L’Essence Fondamentale Yeux are o textură ușoară, fină, care îl diferențiază de alte produse încă de la prima aplicare; este un gel-emulsie fără parfum, care se absoarbe instant în piele fără a lăsa o senzație de ten gras sau încărcat. Prima senzație este cea de prospețime, urmată de hidratarea intensă și de durată. 

Formula conține, în premieră pentru Chanel, ingrediente active menite să sporească densitatea genelor și sprâncenelor și să le stimuleze creșterea – totul pentru o privire intensă, perfect încadrată. 

SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale Yeux

O privire sublimă care trece testul timpului 
SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale Yeux se bazează pe întreaga experiență în skincare și antiaging acumulată cu gama SUBLIMAGE. La baza formulei stau două ingrediente naturale și extrem de puternice din laboratoarele botanice ale Casei: Vanilla Planifolia, o plantă unică, ultra-bogată în ingrediente active, cultivată în Madagascar; și solidago, un ingredient activ prețios, cunoscut pentru proprietățile sale extraordinare de refacere a fermității pielii.

Formula L’Essence Fondamentale Yeux ajută la netezirea zonei din jurul ochilor cu 15%, reduce ridurile vizibile cu 20% și conferă pleoapelor și zonei delicate de sub ochi un aspect vizibil mai ferm. În plus, cearcănele sunt reduse semnificativ; privirea devine astfel mai luminoasă și întreg chipul capătă un aspect mai odihnit, relaxat. După doar o lună de folosire, zona ochilor este vizibil rejuvenată, mai fină și reîmprospătată. Senzația de hidratare intensă durează până la opt ore.

Un ritual de skincare excepțional
SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale Yeux este primul pas al unei rutine complete SUBLIMAGE, creată pentru o privire intensă și un ten de invidiat. SUBLIMAGE L’Essence Fondamentale este următorul pe listă, un ser puternic ce ajută la fermitatea și rezistența pielii. SUBLIMAGE La Crème Yeux are proprietăți de rejuvenare extraordinare și combate aspectul de ochi obosiți. SUBLIMAGE Le Baume, al patrulea și ultimul pas, concentrează întreaga putere a gamei SUBLIMAGE într-o formulă blândă, care lasă pielea mai fină, hidratată și vizibil răsfățată. Cu ritualul de skincare SUBLIMAGE, frumusețea și fermitatea naturală a pielii vor reveni – mai puternice ca niciodată, iar pielea va străluci de sănătate.