Umbrela Adidas x Gucci costă 1300 USD și nu te protejează de ploaie

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-05-2022

în: Fashion

Adidas x Gucci

Colaborarea dintre Adidas și Gucci a fost primită cu entuziasm de toți pasionații de modă. Însă, un accesoriu specific din această colecție a ieșit în evidență pentru interpretarea satirică a ținutelor casual. Noua umbrelă de lux Adidas x Gucci ar fi trebuit să fie bariera care să te protejeze de furtună. Cu toate acestea, accesoriul este cel care provoacă furtuna.

Adidas x Gucci

Umbrela este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut vreodată, în ciuda prețului de 1.290 de dolari. Aceasta este la fel de atractivă ca orice piesă vestimentară, inclusiv veste pulover, fuste și treninguri inspirate din tenis, completate cu monograma „GG” interconectată și arta trefoil, dungi triple verzi și roșii. Cea mai bună parte a umbrelei este mânerul din lemn de mesteacăn sculptat în forma literei G.

Adidas x Gucci

În ciuda tuturor acestor avantaje, oamenii din China sunt revoltați. Jing Daily raportează că utilizatorii de internet din China au fost nemulțumiți de design, dar și de faptul că umbrela Adidas x Gucci nu poate rezista la ploaie. Cu toate acestea, cele două branduri nu au păcălit pe nimeni, deoarece descrierea online afirmă clar: „Vă rugăm să rețineți că acest articol nu este impermeabil și este destinat protecției solare sau utilizării decorative”.

Adidas x Gucci

 

Mai mult decât atât, Gucci a modificat numele produsului de la umbrelă de ploaie la „umbrelă”. Pentru cei care aduc în discuție utilitatea produsului, aceasta este moda și a fi frumos fără a fi neapărat rezonabil este esența sa.