Lanvin lansează o geantă de cauciuc

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-08-2022

în: Fashion

Lanvin

Nu se poate nega influența pe care cauciucul o are asupra industriei modei, mai ales atunci când vine vorba de renașterea acestuia asigurată de Crocs. De la colaborarea Balenciaga cu brandul mai sus menționat care a continuat să inspire restul industriei modei, până la branduri precum Gucci sau Bottega Veneta, toate casele de modă au explorat utilizarea cauciucului în fabricarea genților, iar acum este rândul Lanvin cu noul său Rubber Bucket.

Lanvin

Prezentat în nuanța istorică „Lanvin Blue” a casei, accesoriul proiectat de Bruno Sialelli este realizat din cauciuc gros cu semnături ale mărcilor sportive, cum ar fi logo-ul său care îi înfățișează pe Jeanne Lanvin și fiica ei, Marguerite, ținându-se de mână. Acesta este în relief pe față, în timp ce perforațiile decorează partea din față și din spate, așezându-se alături de creste aderente pe lateral.

Lanvin

Pentru un plus de lux, Lanvin echipează geanta cu o curea din piele maro, care este înnodată la exterior și este prevăzută cu feronerie din metal cromat. Cu toate acestea, aducerea unui alt element în tendințe este partea de jos a genții, care arată ca unitatea de talpă a adidașilor, completată cu brandul Lanvin pe ceea ce ar fi „talpa exterioară”.

Geanta de cauciuc Lanvin este disponibilă la prețul de  950 de dolari și poate fi cumpărată online de pe site-ul oficial al brandului.