Billionaire – Stilul ca savoir vivre

Scris de Luxury
Publicat la data de: 17-02-2018

în: Fashion

 

Într-o estetică dezvoltată ca manifestare supremă a personalității, Billionaire propune stilul însuși ca simbol al statutului, recunoscându-l drept construcție a culturii, rafinamentului și asumării propriei individualități, dincolo de orice inhibiție căreia ne-am supune întotdeauna de bon ton, dar niciodată convinși.

Oricât ar intimida încrederea într-un temperament flamboaiant, pentru un enigmatic vizionar ca Mr. Plutus nu e decât reflecția succesului, ecoul în firescul sau pentru conștiența sinelui și maturitatea stilului. Iar sub conducerea lui Philipp Plein, în urma achiziției brandului italian de la bunul său prieten, Flavio Briatore, Mr. Plutus primește cele mai favorabile auspicii pentru o expresie cu adevărat autentică a inspirației sub exigențele sartoriei italiene!

 

Billionaire Couture SS18

Dacă diverse coduri impun convențional cadrul, ocazia sau momentul drept repere și motivații în creație, Mr. Plutus îndrăznește să devieze această axă spre purtător, onorându-i atitudinea pentru a-l propulsa drept punctul cardinal al fiecărei scene, simpla sa apariție dictând caracterul și evoluția unui context privilegiat de prezența sa. 

Piese unice precum jachetele sau trench-urile de piton ori struț sunt introduse cu o surprinzătoare naturalețe ce le consacră drept o reflecție neviciată a personalității, fără vreun instinct al demonstrației. Strălucesc prin curajoasa cromatică dispusă într-o superbă armonie a contrastelor, cromatică ce reușește să valorifice caracterul oricărei creații avansând de la o complementaritate a tonurilor alăturate spre opoziția de nuanțe.  

Într-o estetică nobiliară prin extravaganță, impresionanta radianță a texturilor este elevată pentru ținutele black tie în luminozitatea paietelor sau pentru cele cocktail în iridescența aplicațiilor completând motive minerale.

Billionaire FW18

Saga continuă spre o celebrare a distincției în bogăția asortărilor monocromatice sau în armonia alăturărilor unor țesături emblematice celor mai prestigioase stofe. O ușoară relaxare în același registru aristocratic vine prin dialogul între blănuri și piei exotice cu calda eleganță a motivelor Fair Isle.

Energy Expo 10-13 octombrie