Roger Federer și Rafael Nadal – protagoniști în cea mai recentă campanie Louis Vuitton

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-05-2024

în: News & Features

Roger Federer și Rafael Nadal

Louis Vuitton readuce la viață campania „Core Values” la doisprezece ani de la ultima sa iterație, surprinsă de renumita fotografă Annie Leibovitz. Campania are ca personaje legendele tenisului Roger Federer și Rafael Nadal în timp ce escaladează maiestuoșii Dolomiți din Italia. Sub sloganul emoționant „Există călătorii care se transformă în legende”, campania evidențiază nu numai călătoria fizică întreprinsă de acești sportivi, ci și carierele lor remarcabile, marcate de respect reciproc și de o prietenie de durată.

Aflați la 3.000 de metri deasupra nivelului mării, departe de terenurile de tenis familiare, Roger Federer și Rafael Nadal sunt prezentați nu ca rivali, ci ca prieteni într-o călătorie comună, simbolizând înălțimile pe care le-au atins în carierele lor. Pentru această provocare, Federer și Nadal nu au mânuit rachete, ci echipament de alpinism, fotograful Annie Leibovitz filmându-i în timp ce urcau pe munții Dolomiți din Italia. Federer, cu rucsacul său clasic Monogram Christopher, și Nadal, cu versiunea Monogram Eclipse, se disting în peisajul înzăpezit.

Federer, cunoscut pentru grația sa și pentru un record de 20 de titluri de Grand Slam, și Nadal, renumit pentru rezistența sa și pentru cele 22 de Grand Slam-uri, dintre care 14 la Roland Garros, reprezintă o narațiune dublă de talent și influență excepțională, inspirând nenumărați fani din întreaga lume.

Roger Federer și Rafael Nadal

Reflectând asupra implicării sale în această campanie, Nadal și-a exprimat mândria și semnificația personală profundă de a împărtăși acest moment cu Federer, subliniind valoarea durabilă a moștenirilor lor dincolo de sport. Federer a oglindit aceste sentimente, subliniind unicitatea parteneriatului lor și simbolismul profund al fundalului lor montan.

“Știu câte personalități importante au făcut parte din această campanie, așa că, pentru mine personal, este ceva de care sunt foarte mândru, mai ales că am făcut parte din ea alături de Roger, cel care a fost cel mai mare rival al meu și care astăzi este un prieten apropiat. În cariera mea, am realizat mai mult decât am visat vreodată, așa că, la sfârșitul zilei, moștenirea în ceea ce privește ființele umane este cea mai importantă valoare”, a declarat Rafael Nadal.