Sony 4K HDR BRAVIA ZD9

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-10-2016

în: News

man2votgxszlzhpdsfcdaom21b7qdc8lxwv95tnt0eizt9ckyflssrmrjclyms2kz2k7-m

Sony lansează seria de televizoare 4K HDR BRAVIA ZD9, următoarea generaţie în materie de tehnologie privind calitatea imaginii pentru televizoare. Noua serie Z devine piesa de rezistenţă a gamei premium de televizoare Sony cu tehnologie 4K HDR, care include modelele premiate XD93 şi XD940. Noua abreviere „Z” reprezintă un important pas înainte în ceea ce privește tehnologia display-ului. Tehnologia 4K High Dynamic Range (HDR) oferă un contrast puternic şi culori mai clare, naturale, redând conţinutul aşa cum l-au înregistrat creatorii lui.

Totodată, Sony anunţă disponibilitatea a cinci noi serii de televizoare 4K HDR: XD83, XD80, XD75, XD70 şi SD80. Create pentru a se încadra în camere de diferite dimensiuni, toate televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR promit o experienţă superioară de vizionare 4K, precum şi o calitate apropiată de 4K a conţinutului convertit din surse HD.

Noua gamă de televizoare BRAVIA ZD9 cu 4K HDR foloseşte procesorul de imagine 4K „X1 Extreme” şi tehnologie de iluminare Backlight Master Drive, pentru a obţine un contrast superior şi o paletă de culori foarte precisă, respectiv o textură fină şi în nuanțe mai naturale faţă de versiunea anterioară.