Moulin Rouge din Paris deschide moara de vânt pentru oaspeți

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-05-2022

în: Travel

Moulin Rouge

Pentru prima dată în istorie, Moulin Rouge oferă oaspeților șansa de a-și petrece noaptea într-o cazare luxoasă situată în interiorul faimoasei mori de vânt a clubului de noapte. Construit în 1889, acest pilon de la Montmartre nu a fost niciodată deschis publicului. Doar trei astfel de sejururi vor fi disponibile prin Airbnb, făcând experiența și mai specială.

Moulin Rouge

„Această cameră secretă din interiorul celebrei mori de vânt a cabaretului a fost concepută pentru a vă duce într-o călătorie autentică înapoi în timp pentru a experimenta capitala franceză a artelor și a plăcerilor într-un moment din istorie”, a declarat istoricul francez Jean-Claude Yon într-un comunicat.

Inspirată de un budoir Belle Époque, camera este plină de elemente art nouveau rafinate, perdele bogate de catifea și mobilier somptuos care evocă împreună strălucirea și glamourul de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Zona de dressing, de exemplu, este echipată cu costume de epocă, parfumuri și scrisori de dragoste care adaugă o atingere plăcută. Există chiar și o terasă privată pe acoperiș, presărată cu mobilier de grădină ornamentat, pe care vă puteți așeza și vă puteți bucura de Orașul Luminilor.

Moulin Rouge

Totuși, camera secretă este doar cireașa acestei evadări galice. Oaspeții vor fi întâmpinați de dansatorul principal al Moulin Rouge, Claudine Van Den Bergh, înainte de a se îmbarca într-o seară atent organizată dedicată cabaretului. În primul rând, veți face un tur privat al teatrului vechi de 133 de ani, înainte de a merge pe acoperișul romantic pentru un aperitiv și o cină cu trei feluri pregătite de bucătarul rezident Arnaud Demerville.

Moulin Rouge

Desigur, noaptea nu se termină aici. Vi se vor oferi cele mai bune locuri pentru spectacolul Moulin Rouge Féerie. Așteptați-vă la pene, lovituri înalte și o etapă nerușinată a opulenței franceze.

„Participarea la un spectacol de la Moulin Rouge oferă o evadare din cotidian și o imersiune incredibilă în strălucirea și măreția French Music Hall”, adaugă Claudine Van Den Bergh.

Moulin Rouge

După ce te-ai odihnit în interiorul morii de vânt, vei fi tratat cu un mic mic dejun clasic parizian în dimineața următoare.

Cea mai bună parte? Cele trei sejururi disponibile de o noapte, care vor avea loc pe 13, 20 și, respectiv, 27 iunie, vă vor permite să reveniți cu doar 1 euro pe noapte pentru doi oaspeți. Rezervările se vor deschide pe 17 mai, la ora 18:00.