McLaren dezvăluie prima sa lansare NFT

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 06-05-2022

în: News

McLaren

Producătorul britanic de supercaruri de lux McLaren Automotive a dezvăluit detalii despre prima sa lansare NFT, Genesis Collection, dedicată comunității digitale McLaren Special Operations (MSO) LAB recent lansată. Inspirată de emblematicul McLaren Ultimate Series P1 și pista P1 GTR, primul hipercar hibrid din lume, colecția Genesis va fi limitată la 2.012 pentru a marca anul dezvăluirii P1.

Colecția Genesis va fi compusă din cinci serii cu opt trăsături unice. Deținătorii de NFT Genesis Collection vor câștiga fiecare calitatea de membru la o comunitate digitală MSO LAB care va depăși granițele accesului și experienței. Pe lângă skin-urile P1TM acordate celor 14 membri onorifici ai MSO LAB, care includ lideri din lumea artelor, modei și cripto, doar 1.998 de NFT vor fi disponibile pentru cumpărare.

McLaren

Colecția va fi lansată pe 11 mai, oferind acces prioritar deținătorilor de mașini McLaren și altor persoane special invitate. 48 de ore mai târziu, pe 13 mai, NFT-urile rămase din colecție vor fi disponibile unui grup selectat de comunități NFT invitate. Fiecare cumpărător va primi NFT ca o redare 1:1 a unei imagini frontale de trei sferturi a lui P1™ sau P1™ GTR, însoțită de o animație 1:1 care prezintă acreditările unice de tratament. În plus, fiecare va primi o randare 9:16 a fotografiei din spate a P1™ sau P1™ GTR și, bineînțeles, apartenența la comunitatea digitală MSO LAB by McLaren.