Deep Sea Dreamer este cel mai luxos submarin din lume

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-03-2024

în: News

submarin

Designerul Steve Kozloff, stabilit în California, nu este străin de lumea fanteziei și a ambarcațiunilor magice. Cel mai recent concept al său denumit Deep Sea Dreamer, este un submarin de lux de 32 de metri, în formă de pește, conceptualizat pentru un cuplu, care coboară până la adâncimi de 100 de metri. Acesta poate găzdui șase persoane pe două punți, cu vederi și experiențe de neegalat oferite de un ocean aflat sub apă.

Datorită prezenței unor zone mari de observare la prova și pe punte la ieșirea la suprafață, împreună cu scaune confortabile, scopul explorării lumii subacvatice este îndeplinit. La fel ca un iaht de lux standard, acesta dispune de o suită principală, completată cu o baie proprie și un dressing spațios. Având în vedere că Deep Sea Dreamer este capabil să stea la o adâncime de 30 de metri sub apă timp de până la șapte zile consecutiv, s-ar putea să nu existe prea multe ocazii de a schimba multe ținute și de a profita la maximum de spațiu.

submarin

Cel mai util spațiu de la bord este cabina de observație, dotată cu mobilier elegant și un mic bar, precum și un pian cu coadă pentru divertisment live. Ambarcațiunea oferă o caracteristică excelentă de andocare flexibilă atât pentru ancorarea convențională la suprafață, cât și pentru opțiunile de ancorare submersă, conform Goaliathseries. Când este ancorată, nava dispune de o punte de observație de 2.440 de metri pătrați. Submarinul confortabil oferă nu mai puțin de 1.500 de metri pătrați de spațiu de locuit și ar costa cel puțin 275 de milioane de dolari.

submarin

Deep Sea Dreamer oferă proprietarilor săi multe moduri de a se bucura de navă și împrejurimi, atât pe apă cât și în apă. De la a se comporta ca o ambarcațiune de agrement la a se deplasa ca un submarin și chiar a rămâne staționar în adâncurile oceanului, nu există nimic ce nu poate întreprinde. Acesta folosește doar energie electrică pentru 161 km și poate petrece o săptămână staționând pe fundul oceanului.