Importatorul Premium Auto prezintă în România, în avanpremieră, cel mai nou model Land Rover, Range Rover Velar

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-05-2017

în: Auto

Range Rover Velar, cel de-al patrulea membru al familiei Range Rover, va fi prezentat în avanpremieră publicului din România, înainte de lansarea locală oficială, programată pentru toamna acestui an.

Admirat pentru prima dată în cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc la Design Museum, în Londra, Velar completează gama Range Rover, fiind un model avangardist care se adresează unui client modern și sofisticat. Se evidențiază prin capabilități extraordinare în teren accidentat, nemaiîntâlnite până acum în segmentul SUV-urilor de clasă medie.

Modelul Velar, proiectat de la zero pe baza arhitecturii ușoare, din aluminiu, în cadrul centrelor de dezvoltare Jaguar Land Rover din Marea Britanie și construit la fabrica producătorului din Sollihul (UK), reprezintă un nou pas în evoluția gamei Range Rover. Acesta se remarcă printr-un design avangardist, dar totodată elegant. 

Elementele specifice identității Range Rover, care acordă o atenție deosebită detaliilor,  reprezintă bazele noului model, cce deschide astfel, drumul pentru generațiile viitoare de automobile.

Velar va putea fi admirat de public atât în București, cât și în țară, în cadrul rețelei de dealeri ai mărcii, dar și în spații cunoscute din orașele selectate. Astfel, cel mai nou Range Rover va fi expus pe 25 mai la Pitești, pe 27 mai la București, urmând să plece spre Timișoara, unde va fi accesibil publicului pe 29 mai. Călătoria acestuia continuă cu Oradea, pe data de 31 mai, Cluj – 2 iunie, Brasov – 6 iunie, pe 7 iunie la Târgu Mureș, pe 8 iunie la Iași, pe 9 iunie la Bacău, traseul încheindu-se la malul mării, pe 10 iunie, la Constanța.

Pentru a putea identifica cel mai apropiat distribuitor Land Rover, vă invităm să accesați site-ul oficial al mărcii, www.landrover.ro.

Premium Auto, importatorul oficial Jaguar şi Land Rover în România, şi-a început activitatea în anul 2004. Cu o tradiţie de peste 80 de ani, mărcile britanice de lux sunt reprezntate printr-un portofoliu variat, înglobând 11 modele.