Un model care și-a pierdut piciorul și-a făcut un membru protetic dintr-o geantă Louis Vuitton

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 07-02-2020

în: LifestyleThe Famous

louis vuitton

Un model din New York, Sian Green-Lord, care și-a pierdut piciorul în urma unui accident, și-a făcut un membru protetic dintr-o geantă Louis Vuitton. Pentru că viața nu e întotdeauna dreaptă, atunci când „ți se oferă lămâi, fă limonadă”, precum spune o celebră zicală!

Pe această premisă a mers și frumoasa Sian Green-Lord, în vârstă de 29 de ani, care este un adevărat model de tărie de caracter și ambiție. Ea a suferit un accident de mașină lână Rockefeller Center, în 2013, în urma căruia și-a pierdut piciorul stâng. 

Astfel, ea a declarat că, după accident, a visat într-o noapte că avea o proteză foarte „fancy”, creată chiar de ea. Așa că și-a transformat visul în realitate! Și-a construit un membru protetic dintr-o geantă Louis Vuitton și îl poartă cu cea mai mare mândrie. 

În video-ul ce urmează este documentat tot procesul de confecționare al protezei, la Clinica Blatchford din Sheffield, Anglia. 

Sian Green-Lord este exemplul perfect că viața merită trăită și că trebuie să apreciem fiecare clipă și să nu ne dăm bătuți, chiar dacă suntem supuși la unele „teste” destul de dure. „Piciorul nu a fost creat pentru a fi opulent, ci pentru a-mi aminti de viața dinainte de accident. Louis Vuitton a făcut multe fete fericite, iar pe mine acum, cu siguranță m-a făcut cea mai împlinită!”, a spus Sian Green-Lord.