Delta Studio Design EXPO ediția a II-a

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-05-2016

în: News & Features

 Showroom-ul principal Delta Studio se înnoiește în luna aprilie a fiecărui an cu cele mai noi soluții de amenajări de interior lansate de producătorii internaționali la târgurile de profil. Luna trecută, în showroom-ul principal Delta Studio din București a avut loc inaugurarea celor mai noi colecții de plăci ceramice și obiecte sanitare. Evenimentul a fost și vernisaj al celei de-a II-a ediții Delta Studio Design EXPO, care sărbătorește designul românesc de calitate. Cele mai noi creații semnate de designeri români din zona de fashion, accesorii și design de produs sunt expuse în showroom-ul din Str. Progresului 1-3, București, între 22 aprilie și 22 mai 2016. Este un demers unic, care unește lumea finisajelor și a designului de interior cu zona designului de fashion, accesorii și produs.

Eveniment 5

 Evenimentul de anul trecut a fost un real succes, majoritatea produselor expuse în showroom și-au găsit cumpărători și admiratori. Anul acesta, Delta Studio Design Expo s-a extins și către zona de fashion – sunt expuse creații ale celor mai în vogă designeri de modă și accesorii din România, în dialog cu cele mai noi plăci ceramice.

 Colecțiile de modă semnate de Cristian Samfira, Elena Perseil, Alexandra Calafeteanu, Marie Nouvelle, Coolta, MaRaMi , Laura Olaru, JS Boutique și accesorii de la Lemnia, Dina Rotari, Don Papillon, Doru Dumitrescu Wearable Sculptures, Vivienne Ruth, Irina Florea dialoghează cu noile plăci ceramice, arătând că tendințele de culoare înglobează întreaga sferă a artelor vizuale. Între designerii de produs care și-au expus creațiile se numără Irina Neacșu, Square One, Gavia Concept, Ceramic Sparrow, Aerium, Izzi Box, Ciprian Manda, Mihai Manda, Interiology, Outbox, Traian Tuță,Cristina Ene, Adriana Andrei, Maria Decu și Mihai Dumitrache. Sunt expuse de asemenea creații de pictură și sculptură semnate de Ioana Raluca Brăduleț și Loved Things. 

Eveniment 1

 Multe creații sunt expuse pentru prima data. Pentru câțiva dintre designeri, evenimentul Delta Studio a fost imboldul care i-a determinat să își concretizeze proiectul, lucrând intens până ieri, ca să le aducă la timp.

 În cadrul evenimentului, a avut loc o tombolă cu premii variate de la sponsori și excursii la fabricile Porcelanosa din Spania și Marazzi din Rusia. Delta Studio a anunțat lansarea unui album de design de interior la finalul anului, arhitecții fiind invitați să își trimită proiectele finalizate. Cele mai reușite vor fi premiate în cadrul unui eveniment din luna decembrie și incluse în albumul pentru anul 2017.

 

Galerie Foto