Damien Hirst semnează designul celei mai scumpe suite de hotel din lume

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-05-2019

în: News

Opulența unui apartament de hotel a atins un nou nivel în Las Vegas, unde doritorii pot înnopta în cea mai luxoasă locație de acest gen din lume. La etajul 34 al Palms Casino Resort Sky Villa se găsește o suită amenajată de renumitul artist Damien Hirst și decorată cu o serie de opere de artă eclectice. Prețul pentru două nopți petrecute aici se ridică la nu mai puțin de 200.000 de dolari.

În plus, oaspeții acestui apartament, dispus pe două niveluri, vor plăti încă 10.000 de dolari garanție pentru a admira multitudinea de opere originale și elemente de design create de Hirst.

Întregul spațiu este decorat cu piese de mobilier, draperii, covoare și canapele din piele italiană purtând semnătura lui Damien Hirst, toate etalând binecunoscutul motiv al fluturelui. Apartamentul, cu o suprafață de aproape 840 de metri pătrați, găzduiește, de asemenea, șase din lucrările originale ale designerului.

Incluzând două dormitoare, două încăperi pentru masaj, două băi și un jacuzzi impresionant, ornat cu un mozaic încrustat cu fluturi, luxoasa suită este prevăzută, totodată, cu un bar generos și cu zone speciale de entertainment, astfel încât aici pot fi organizate petreceri cu până la 52 de invitați.

Elemente de design specifice artistului pot fi întâlnite la nivelul pereților, piscinei și al mesei de biliard. Spectaculos este și acvariul umplut cu formaldehidă în care sunt expuși doi rechini. Clienții hotelului care vor alege această suită exclusivistă vor beneficia de servicii suplimentare precum mașină cu șofer, acces VIP la evenimente de elită și un tur de artă privat.

Galerie Foto