Bentley Bentayga – Momentul zero în România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-05-2016

în: News & Features

Așteptat încă din 2012, pre-comandat de entuziaști cu mult timp înainte de lansare, primul SUV de la Bentley – Bentayga și-a făcut apariția în București luna trecută, într-un eveniment exclusivist desfășurat la Clubul Biavati. Un Bentley adevărat, care îmbină luxul de neegalat cu agilitatea sportivă, performanța off-road și confortul de zi cu zi, Bentayga s-a ridicat la înălțimea tuturor așteptărilor. Pasionații de automobile au fost fascinați să descopere primul SUV al constructorului britanic, au avut ocazia, în sfârșit, să-l cunoască în realitate și să fie printre primii care să se înscrie la test drive, la Centrul Bentley București.

Lansare Bentley Bentayga Porsche Romania

“Sunt onorată să prezint clienților din România un automobil cu adevărat extraordinar, desprins parcă dintr-un vis – cel mai rapid, mai puternic și mai luxos SUV din lume: Bentayga,” a declarat Mihaela Tudorică, Brand Manager Bentley România. “Îmbinând eleganța și spiritul aristocratic britanic cu performanțele tehnologiilor de ultimă oră, Bentley Bentayga este capabil să se impună chiar și pe cele mai dificile drumuri, păstrându-și rafinamentul și ținuta impecabilă. Mă bucur că pasionații de automobile din țara noastră i-au acordat deja încrederea, comandând modelul chiar înainte de a-l vedea și știu că noul SUV britanic le va satisface toate exigențele.”  

Lansare Bentley Bentayga Porsche Romania

Evenimentul s-a desfășurat în ambianța imaculată, aproape serafică, a Clubului Biavati, la care au participat invitați care împărtășesc aceeași pasiune: cea pentru creațiile extraordinare. Tema serii a fost susținută de colecțiile designerului român Cătălin Botezatu, care le-a încântat privirile invitaților prin ținutele sale elegante și surprinzătoare. Invitații au redescoperit arta seducției în alb și s-au lăsat, la rândul lor, seduși de o colecție curajoasă: White Luxury. Apoi, manechinele Cătălin Botezatu i-au transpus pe cei prezenți în lumea exotica a destinațiilor Bentley Bentayga, prin colecția de ținute îndrăznețe COLONIAL Jungle. Dar, indubitabil, punctul culminant al serii a fost momentul dezvăluirii superbelor exemplare Bentley Bentayga, sub o ploaie de aplauze și priviri curioase. Modelul este disponibil în showroom-ul Bentley din bulevardul Pipera nr. 1/X, prețul său de pornire, fără TVA, fiind de 177.500 euro.

Galerie Foto