Super vilă de 25 de milioane de dolari, Infinity House, are un view surprinzător

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 22-04-2021

în: Art & DesignNews

Cu o impresionantă vedere la apă Intracoastal de 343 feet, are spațiu de acostare pentru a lega câteva superiahturi de 100 feet sau o armată de pescari sportivi sau bărci cu pânze.

Puteți privi superyacht-urile de la una dintre cele patru piscine ale casei. Dar pentru cea mai bună priveliște din casă, piscina cu sticlă de pe puntea etajului doi este perfectă. „Laturile de sticlă ale piscinei îți oferă această senzație uimitoare de plutire”, spune Oren Alexander, broker la Douglas Elliman. „Această casă este despre apă.”

foto via @robbreport.com

 Infinity House – fără îndoială numită după toate acele piscine la infinit – a fost finalizată în 2019 pentru legenda încălțămintei Robert Campbell, care a încetat din viață anul trecut la vârsta de 82 de ani. Campbell a fondat BBC International și l-a încorporat în puterea globală actuală, proiectând și aprovizionând pantofi pentru mărci precum Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Guess și Nine West. Un filantrop pasionat în cadrul comunității Boca Raton, a devenit o figură de frunte în Rotary Club din Boca Raton, donând milioane pentru cauzele sale. El a început procesul de construire a Infinity House în 2016, când a achiziționat lotul de pe North Boca’s Orchid Drive. Campbell a apelat la The UP Studio din New York, cunoscut pentru design-urile sale contemporane, pentru a crea această capodoperă modernă de 12.673 de metri pătrați, în plan deschis, cu pereți de sticlă.

foto via @robbreport.com

„Este fără îndoială cea mai frumoasă casă contemporană de pe piață din Florida de Sud chiar acum”, spune Alexander pentru Robb Report. „Este ca un plan pentru tot ceea ce este minunat în ceea ce privește stilul de viață din Florida”. Potrivit acestuia, unul dintre numeroasele puncte cheie ale casei este suita primară. Acoperind aproape 2.000 de metri pătrați, oferă dulapuri masive, o baie întinsă, cu ferestre din podea până în tavan, care trec de la clar la opac la simpla apăsare a unui întrerupător, plus un birou mare. Ușile de sticlă cu lățime completă din dormitorul cu tavan înalt se deschid spre un patio privat de pe malul apei, cu o altă piscină cu margini infinite, la doar câțiva pași. 

foto via @robbreport.com

 Există un total de opt dormitoare suplimentare cu baie privată, fiecare cu vedere la apă și mai mult de 300 de metri pătrați de spațiu. Suita de familie este un apartament autonom cu două dormitoare, cu două etaje, cu propria cameră de zi la primul etaj și punte în aer liber. „Casa este o adevărată bijuterie arhitecturală cu unghiurile sale jucăușe, acoperișurile sale verzi cu plante și console proiectate pentru umbră”, spune Alexander.

Sursa: Home of the Week: This $25 Million Waterfront Mansion in Boca Raton Has Enough Space to Dock Your Superyacht

foto via @robbreport.com

foto via @robbreport.com