Laurențiu Reghecampf este noul Brand Ambassador Consiglieri

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-04-2020

în: Fashion

Imaginea unui bărbat este un puzzle complex care presupune cunoaștere de sine, simț estetic, precum și o expresie cât mai fidelă a ceea ce își dorește acesta să exprime despre personalitatea și statutul său. Stilul personal transmite un mesaj întregii lumi, iar când devine un stil signature va avea o forță de comunicare recognoscibilă și aparte. Consiglieri este brandul creat pentru bărbații care ating cele mai înalte culmi ale succesului și pentru care eleganța este un mod de viață. 

Laurențiu Reghecampf a devenit noul ambasador al stilului Consiglieri, iar imaginea acestuia reprezintă cu succes valorile brandului. Piesele vestimentare create de Consiglieri se potrivesc stilului lui Laurențiu Reghecampf, care oscilează între costume business pentru întâlniri oficiale și ținute smart-casual, de zi cu zi. Garderoba personalizată include costume business, sacouri smart/casual, jeans și chinos, cămăși, pantofi oxford, loafers și sneakers.

Călătorie în Dubai

Echipa Consiglieri a fost invitată la reședința din Dubai a lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Al-Wasl F.C.

Primul pas în construirea unei garderobe custom-made complete este luarea măsurilor pentru ca fiecare piesă din noua garderobă să se potrivească impecabil. Însă Cristian Cîrstea, CEO Consiglieri, ne-a mărturisit că experiența înseamnă mai mult de atât: „Am fost în Dubai însoțit de unul dintre cei mai buni consultanți Consiglieri, iar o etapă esențială este să cunoști atât personalitatea, cât și stilul de viață al clientului. Odată ce înțelegi aceste detalii poți gândi și structura o garderobă completă care să acopere toate contextele din viața clientului. În cazul lui Laurențiu, am descoperit că nevoile sale sunt în zona business, dar și în cea smart-casual”.

După ce s-a trasat un plan de acțiune pentru a asigura o garderobă care să acopere toate aceste ocazii, Consiglieri a făcut propunerile, iar Laurențiu a venit cu propriul input personal, alegând variantele care-l reprezintă cel mai bine. A urmat, apoi, alegerea țesăturilor din care se vor croi hainele. Trebuie luate în calcul inclusiv datele locului geografic. În Dubai fiind foarte cald, echipa s-a concentrat pe țesături răcoroase, un mix de lână, mătase și in.

După măsuri și particularitățile de croi care țin de preferințele personale, urmează etapa personalizării fiecărui obiect din noua garderobă. De la forma reverului la numărul de nasturi sau tipul de căptușeală, până la inițialele pe care Laurențiu și le-a dorit brodate, toate aceste detalii dau o notă unică ținutelor Consiglieri. De asemenea, am realizat și un styling al ținutelor, potrivind încălțămintea cu fiecare tip de ținută. Astfel, outfit-urile smart-casual vor fi întregite de sneakers sau loafers, în timp ce ținutele business vor fi completate cu pantofi oxford. Și pentru că o întâlnire reușită se termină întotdeauna cu o masă bună, Cristian Cîrstea ne-a mărturisit că Laurențiu i-a răsfățat cu o masă copioasă pe care a gătit-o el însuși. Cele aproximativ 20 de piese vestimentare au intrat în producție și vor ajunge în Dubai pe 17 decembrie, pentru proba finală.

Despre brandul Consiglieri

Consiglieri este un brand de vestimentație masculină ce pornește de la conceptul Custom Made. Produsele sunt unice, special create pentru fiecare client în parte, personalizate până în cel mai mic detaliu. Custom Made presupune mai mult decât un produs făcut pe comandă (pe dimensiunile clientului/made-to-measure), adăugând vestimentației elementele definitorii ale stilului personal. Fie că vorbim despre croi, modalitatea de construcție sau posibilitățile de personalizare, produsul este conceput în jurul personalității fiecărui client.

Experiența Custom Made Consiglieri începe cu o întâlnire. Întâlnirea are loc într-un spațiu rezervat și exclusivist, în showroom-ul din Aleea Alexandru 7A. Cu ajutorul unui specialist, se aleg elementele-cheie ale garderobei personalizate. Scopul este de a crea o capodoperă sartorială cu un „touch” de personalitate. Rezultatul final este un element personalizat, o dovadă a stilului și eleganței purtătorului său.

Stofele noastre sunt țesute de cei mai buni furnizori de țesături din lume: Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Scabal, Dormeuil.

Consilierea specializată oferită de echipa Consiglieri înseamnă răbdare și atenție față de client, de la recomandarea celor mai bune materiale și țesături, la alegerea corectă a pieselor care întregesc ținuta destinată fiecărei ocazii.

Personalizare exclusivistă

Consiglieri oferă soluții complete pentru crearea garderobei prin produse unice, de înaltă calitate, alocând consilierul potrivit fiecărui client, atât pentru segmentul formal/business, cât și pentru cel smart/casual. Consiglieri realizează atât costume business, cămăși, paltoane, cât și jeans, chinos, tricouri polo și pop-over.

Conceptul unic de încălțăminte Consiglieri „Made-to-Order oferă o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, sneakers, loafers, double-monk, ce completează și valorizează fiecare ținută. Practic, într-o singură întâlnire, printr-un singur „Fit-Profile”, se realizează întreaga garderobă masculină.